Monaco har tappat viktiga poäng i dom senaste matcherna i kampen med PSG i toppen på Ligue 1. Tränaren kräver vinst i denna match.

Match: Toulouse – Monaco
Spel: Under 2.5
Odds: 1.69 @ Ladbrokes
Insats: 6/10 units
Spelstopp: 19/1 17:00

Toulouse har en bra ligaform just nu och är obesegrade på dom sex senaste matcherna. Vinst med 1-0 i derbyt borta mot Bordeaux i senaste matchen och en skönt vinst i första matchen efter uppehållet, i tabellen återfinns man på en tionde plats. 3-5-1 hemma denna säsong och man har spelat riktigt stabilt överlag.

monaco

Monaco tampas med PSG i toppen då man ligger endast fem poäng bakom. Man förlorade innan juluppehållet någon överraskande hemma mot Valenciennes med 1-2 och tappade mycket viktiga poäng i toppen. Man tappade ytterligare poäng i första matchen efter uppehållet mot Montpellier när man bara fick 1-1 borta. Just nu finns det inget annat än vinst för laget och tränaren då det inte finns på kartan att tappa fler poäng. 5-4-1 borta denna säsong.

Inga nya händelser i laget för Toulouse. Monaco saknar Martial och Lopez.

Toulouse har en stabil form och har lyckats att få med sig poäng i dom flesta matcher senaste tiden. Man har mött lag från den övre halvan av tabellen och lyckats plocka poäng. I tidigare möten med Monaco har det varit jämna matcher och något liknande är nog att vänta i denna match också, man har gjort få mål på varann och det är nog vad vi kan förvänta oss i detta möte också. Under 2.5 är ett givet spel.