Plockar ytterligare ett objekt från söndagens Premier League-omgång. White Hart Lane står som spelplats när Tottenham ska spela sitt fjärde London-derby för säsongen, den här gången med West Ham som motståndare. Två lag som parkerar på varsin ände om tabellen där det ena laget går väldigt bra medan motståndet är något uddlöst för dagen. 2,25 på den här spelvarianten synas.

  • Sport: Fotboll
  • Liga: Premier League, England
  • Match: Tottenham – West Ham
  • Spel: Tottenham att vinna utan att släppa in ett mål
  • Odds: 2,25 @ Bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17.00 6/10

Tottenham kunde inte få med sig mer än en poäng i det senaste derbyt med Chelsea som motståndare, men trots det en väldigt positiv inledning där man har vunnit 4 av 6 matcher efter ett par imponerande insatser där man hakar på i toppen. Man kommer från en ny seger med Europa League-spel så sent som i torsdags, det luftades dock en hel del i elvan där många ordinarie startspelare lär ta plats nu istället.
West Ham har inte vunnit en ligamatch sedan premiären där nykomlingen Cardiff stod för motståndet, det har gått något svårare sedan dess där de övriga 5 matcherna inte har gett mer än 2 poäng och endast ett spelmål framåt. Man befinner sig en position ovanför nedflyttningsstrecket i nuläget där man kommer behöva fiska in ett par resultat inom kort.

Tottenham kommer till spel med ett oförändrat truppläge att jämföra med den senaste ligamatchen. Det innebär att Aaron Lennon, Etienne Capoue, Danny Rose, Younes Kaboul och Emmanuel Adebayor inte är tillgängliga för spel. West Ham står inför ett liknande läge där Andy Carroll och Alou Diarra saknas sedan tidigare, Joe Cole kan dock eventuellt finnas med på bänken.

chels_h730hUSE

Enkla förutsättningar där den här spelformen känns något mer lockande i jämförelse med handikappsegern på favoriten till ett snarlikt odds. Tottenham ska stå för minst ett mål i matchen medan motståndet West Ham ska nollas. Fjolårets möte på White Hart Lane slutade 3-1 till Spurs efter att Andy Carroll lyckades nicka in ett tröstmål med mindre än 10 minuter kvar. Det var första gången på drygt 6 år (5 matcher) som Hammers lyckades få med sig ett mål från norra London.

West Ham får inte alls till det utanför Upton Park där man är väldigt uddlöst. Man har ännu inte lyckats göra något mål på bortaplan under den här säsongen där man har nollats mot Newcastle, Southampton och Hull. I och med det fortsätter problematiken från fjolåret där man endast lyckades pricka in 11 mål på 19 bortamatcher i ligaspelet, något man var sämst med av samtliga lag i Premier League under förra säsongen. Sam Allardyces fotboll bygger väldigt mycket på att ha en tung centertank (tidigare nämnde Carroll) som får fördela bollar samt agera target i boxen. Dessa kvaliteter har inte reserven Modibo Maiga som alltjämt väntar på sitt första mål för säsongen.

Tottenham har inlett säsongen och ”post Gareth Bale”-eran på ett väldigt bra sätt, trots att det har spelats in nya lirare på ett antal positioner, där jag tror att det finns ännu mer att hämta. Man är det laget i ligan som har producerat flest avslut mot mål från ”open play” så här långt samtidigt som försvarsspelet sitter med endast 2 insläppta mål i de 6 inledande seriematcherna, vilket får ses som ett skapligt facit.


Medelinsatsen på Tottenham att plocka en fullpoängare samt hålla nollan intakt. Spelet hittar ni under ”specialare”.

Testar även minimum på en annan spelform:
Hemmavinst + Under 2,5 mål 3,75 (Betsson) 1/10 units

/Puyol