Här har vi ett stenklart spel! Häng på!Tottenham – Werder Bremen
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 2.20 @ Eurobet
Insats: 8/10
Spelstopp: 20.45

Tottenham har oerhört fin form och lagets senaste match lär väl knappast undgått någon fotbollsintresserad? Man låg under mot Arsenal på Emirates med 2-0 i halvtid i ett stekhett Londonderby. I andra halvlek visade man upp en helt ny sida och vände matchen till en 3-2 seger. Ruskigt starkt! På hemmaplan trivs man betydligt bättre och här har man bland annat slagit Inter med 3-1.

Bremen har nu 4 raka matcher utan att ha gjort ett enda mål och bland dessa matcher märks storförluster som 0-6 borta mot Stuttgart, 0-2 mot Twente och 0-4 mot Schalke. Som ni förstår är man helt under isen och försvaret läcker som såll bakåt. Nu ställs man mot en av Europas mest formstarkaste offensiver och då kan det väl bara sluta på ett sätt? Bremen har förlorat 5 av de 6 senaste matcherna, den 6e matchen slutade oavgjort. Man är redan utslagna ur Champions League och det enda man kan spela för är platsen i Europa League men den känns avslagen för Bremen.

Tottenham har frågetecken för Van Der Vaart och sedan har man skador sedan tidigare på en del spelare. Men man kommer hur som helst till spel med ett ruskigt slagkraftigt lag!

Bremen har även skador på flera viktiga spelare. Man saknar inte mindre än 8 spelare som normalt sett tar en plats i startelvan. Spelarna som saknas är Mikael Silvestre, Marko Arnautovic, Wesley, Claudio Pizarro, Naldo, Sebastian Boenisch och Tim Borowski. Dessutom är lagkaptenen Torsten Frings avstängd. Det här blir alldeles för svårt för ett formsvagt Bremen…