Sista omgången av Premier League och Tottenham jagar en plats i nästa års Champions League. Men då krävs det seger här och motståndarna Southampton har ingenting att spela för vilket bör ge Tottenham goda möjligheter till seger.

Tottenham – Sunderland
Spel: Tottenham -1.5 (Asian handicap)
Odds: 1.78 @ Ladbrokes
Insats: 6/10
Spelstopp: 17.00

Tottenham ligger femma i tabellen vilket innebär att man måste vinna den här matchen samtidigt som Arsenal tappar poäng mot Newcastle för att man ska ha någon chans att nå Champions League kommande säsong. Det lär vara full fart framåt som gäller för Tottenham som till varje vill vinna den här matchen!

Tottenham har gjort det okej i de två senaste matcherna då man senast besegrade Stoke på bortaplan med 2-1 och innan det spelade man 2-2 i den svåra bortamatchen mot Chelsea. Innan dessa matcherna såg man svaga ut i sina insatser men nu har laget spelat upp sig lagom till den här matchen och man lär inte missa chansen att nå Champions league spel!
Motståndarna Sunderland imponerar inte för dagen då man har 3 raka utan seger varav en av dessa slutade med en storförlust mot bottengänget Aston Villa på bortaplan då man åkte på stryk med hela 6-1! Man har ingenting att spela för och nu ställs man mot ett heltaggat Tottenham som kommer dra upp tempot redan från start och jag tror inte man har mycket att sätta emot här. Släpper man in ett mål tidigt i matchen så lär det rinna iväg vilket jag tror det kommer göra.

Tottenham får fortsatt klara sig utan Sandro, Kaboul och Gallas som alla dras med skador. Positivt för laget är att Benoit-Assou Ekotto är tillbaka i spel igen!
Sunderland har ett riktigt tungt skadeläge då man saknar mittfältarna Sessegnon och Craig Gardner plus att måltjuven Fletcher och laget kapten Lee Cattermole saknas här. Lägg därtill Brown och Danny Rose som inte får spela p.g.a. att han är utlånad från Tottenham. Riktigt tunga avbräck för Sunderland!


Avgör Adebayor för Tottenham igen?

Kort summering:
Tottenham har förlitat sig oerhört mycket på framförallt Gareth Bale den här säsongen men i de två senaste matcher har anfallaren Adebayor klivit fram och gjort mål i båda matcherna. Han ser het ut för dagen och kan mycket väl vara den som avgör den här matchen! Tottenham har spelat upp sig i de senaste matcherna och i den här matchen lär spelarna vara ruskigt taggade och man lär ge allt för att knipa en Champions League plats inför sina hemmafans. Man ställs mot ett Sunderland som inte har någonting att spela för och som dessutom sett väldigt svaga ut den senaste tiden. Tottenham bör vinna det här komfortabelt inför sina hemmafans!