Ett ytterst intressant möte att vänta på White Heart Lane i London mellan två lag som har imponerat grovt. ”Spurs” har brutit sig in i toppen på allvar och man skuggar de båda Manchester-lagen i toppen medan gästerna från de norra delarna av England har överraskat, och det inte bara med en placering på den övre halvan av tabellen, utan även med chans på en biljett ut till Europas finrum. Siktar in mig på en intressant spelform som har blivit något av en favorit.

*Match: Tottenham-Newcastle
*Spel: Gareth Bale, målskytt
*Odds: 2,85 @ Expekt
*Units: 4/10
*Speltopp:  11/2 18.30

Som nykomling på Team Spela Spel så får jag hoppas på att min känsla för målskyttar har följt med mig hit. Idag går mitt förtroende till Tottenhams Gareth Bale i matchen som avslutar lördagens Premier League-omgång.

Walesaren må stå som ytter på pappret, men så pass dynamisk som han är så söker han sig till många ytor där han kommer till avslut och i nuläget är han faktiskt lagets bäste målskytt (i Premier League) med 9 mål. Ibland går han som första gubbe i anfallen, där han är sylvass i omställningsspelet, och han har ett hyfsat skott från distans.

Hemmalaget får med stor sannorlikhet klara sig utan Rafael van der Vaart och Aaron Lennon i den här matchen. Med ”VdV” i nr 10-rollen borta ur startuppställningen så kommer vi få se en Bale som söker sig mer inåt i banan och då kommer han även vara ett av de första alternativen på fasta situationer strax utanför straffområdet.

Gareth Bale spelas som målskytt med en insats under medel.

Jag kommer även spela 2/10 units på Fernando Torres (Chelsea, möter Everton borta) till 3,25 ggr insatsen på Betsson. Även om han har varit inne i en målsvacka under längre perioder så tycker jag att man kan se allt större framsteg. Senast mot Man Utd var han riktigt bra men mestadels utanför boxen, bara en tidsfråga innan det lossnar.

/Puyol