Tottenham letar formen efter två raka förluster och nu ställs man mot ett Fulham som spelat upp sig en hel del på slutet. Jämn match att vänta då Tottenham lär vara trötta efter en 120 minutersmatch i torsdags?


Tottenham – Fulham
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.80 @ Bet365
Insats: 6/10
Spelstopp: 16.00

Tottenham som var helt suveräna under en lång tid verkar ha kommit ned på jorden igen efter två raka förluster mot Liverpool och Inter. Det ska dock tilläggas att båda dessa matcher har varit på bortaplan och man gjorde en riktigt stark insats mot Liverpool men förlorade med 3-2. Mot Inter hade man 3-0 tillgodo och flera spelare tog väl för givet att man redan var vidare och man förlorade med 3-0 efter full tid. Förlängningen slutade 1-1 och därmed gick Tottenham vidare på fler gjorda bortamål… Innan dessa matcherna radade Tottenham upp suveräna matcher och det mesta talar väl för att laget återigen vinner idag.

Fulhamhar gjort det helt okej den senaste tiden då man slagit Stoke och West Ham på hemmaplan, spelat oavgjort mot Sunderland och Norwich på bortaplan samt förlorat mot United på sin hemmaplan. Man spelade 0-0 borta mot Norwich för 3 matcher sedan, efter det slog man Stoke hemma med 1-0 och nu senast blev det 2-2 borta mot Sunderland. Noterbart från den matchen är att Fulham hade ledningen med 0-2 men tappade rättvist till 2-2 och man ska faktiskt vara väldigt nöjda att Sunderland inte vände matchen till seger vilket man var förtjänta av.


Gareth Bale är tillbaka för Tottenham!

Tottenham kommer säkerligen rotera en del i truppen efter att man spelat 120 minuter mot Inter borta i Italien i torsdags. Två spelare som vilade i torsdags men som kommer starta matchen idag är suveräna Gareth Bale och Michael Dawson. Tottenham saknar fortsatt Dempsey, Kaboul, Sandro och Huddlestone.
Fulham har inga nya skadebekymmer utan får forsatt klara sig utan Diarra.

Fulhams defensiv har sett stark och stabil ut i flera matcher men senast mot Sunderland så var den stabiliteten som bortblåst då man gjorde flera misstag och när man nu möter ett lag som Tottenham så får man problem. Även Tottenhams defensiv har varit ruskigt usel den senaste tiden och man har släppt in 6 mål i de två senaste matcherna. Idag är Bale som sagt tillbaka för Tottenham och han betyder i princip allt för Tottenhams offensiv så det är ett stort plus för spelet här. Sedan ska man ha i åtanke att Tottenham spelade 120 minuter i torsdags mot Inter i en blytung match för laget men man lyckades ändå ta sig vidare men räkna med att den matchen sitter i benen hos många spelare som kan leda enkla misstag här…