Sista minuten tips ifrån en Premier-Leauge drabbning i London denna onsdagskväll. Matchen är en uppskjuten historia pga upploppen i de norra stadsdelarna förra året. Tror på stor dominans och hård press ifrån ett av lagen vilket kommer att ge resultat. In med degen!

  • Speltips: Tottenham – Everton
  • Spel: -1,0 Tottenham
  • Odds: 2,45  @ Expekt
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 20.45   11/1 

Analys:

Tottenham ligger förnärvarande på en 3:e plats i ligan och vid vinst i kvällens match går man upp på en delad 2:a plats. Hemma på White Hart Lane är man riktigt starka och har 7-1-1 med målskillnaden 18-8. King, Gallas, Sandro och Huddlestone missar alla matchen. Tycker att man besitter en stark trupp och att man har fullgoda ersättare på dessa defensiva platser. Med kanoner som Van der Vaart, Adebayor, Modric och Bale tror jag att man kommer att dyrka upp Evertons försvar. Spurs tar 3 nya pinnar med marginal.

Everton parkerar på en 11:e plats med poängmarginal både uppåt och neråt i tabellen. Man saknar viktiga pjäser som Jagielka, Hibbert, Rodwell, Osman och Cahill. Avbräcken är klart kännbara! Efter försäljningen av Arteta till Arsenal hade nog fansen hoppats på något nyförvärv. Banken tyckte annorlunda så förstärkningar för att fylla den stora luckan har uteblivit. The Toffees kammar noll ikväll då man inte orkar stå emot 90 min offensiv.

Ett roligt specialspel är att lira Adebayor som målskytt till 2,30 @ Expekt.

Lycka till om ni ryggar!

// Coco