Det närmar sig helg vilket innebär fler matcher på protokollet. Jag har valt att kika lite närmre på ett Göteborgsmöte mellan Torslanda och Lindome. Torslanda som rivstartade denna division 2 säsong har nu mot slutet dragit på sig två förluster men än dock räddat upp formen med två raka vinster i bagaget. Man möter ett Lindome som gått även dem riktigt bra och en intressant och underhållande match väntar oss. Jag håller dock ett av lagen som det klart starkare och hittar därmed ett fint spel. Häng med!

  • Match: Torslanda IK – Lindome GIF
  • Spel: Torslanda IK rak vinst
  • Odds: 1,73 @ Bet365
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 19.00

Börjar vi med att se till Lindomes situation så kan man konstatera att ett facit på 6-2-3 är klart godkänt och man placerar sig på en imponerande femteplats. Man har hittills visat sig vara oerhört hemmastarka där man endast förlorat ett möte på sex matcher och fem segrar har tagits. Senast avfärdade man Angered efter en oerhört svängig match. Idag ställs man mot ett tuffare motstånd, Torslanda, och det på bortaplan där man varit betydligt mycket sämre och en tuff uppgift väntar. Jag tror det blir för tufft och måste säga att jag inte tror något särskilt mycket på Lindome idag.

Ser vi till Torslanda så har jag alltid haft höga förhoppningar på att man ska hålla sig i toppen vilket man också gör år ut och år in. Längtan efter att ta steget upp är stor och i år verkar det finnas alla möjligheter för det då man redan nu endast är en poäng bakom serieledande Tvååkers. Idag möter man Lindome och man kommer till detta möte med två tunga vinster mot lag som Vinberg, 0-2, samt Angered 4-2. Man är det starkare laget i grund och botten, och mitt spel faller på ettan!

Så mitt lir blir ganska självklart. Jag tror på detta Torslanda i år, och att man ska knipa en seger mot Lindome på hemmaplan, är det inget snack om. Raka ettan spelas till ett fint odds och insatsen får ligga på strax över medel!