Första reken inom fotboll för min del och den hamnar på division 2 fotboll där jag har en hel del koll. Torslanda mötte jag personligen under försäsongen och man satsar rejält på att gå upp i år trots att det blir tufft. Jonsered däremot kommer att få kämpa för att hålla sig kvar och en vinst på fem matcher är inte godkänt. Idag ser jag Torslanda som solklara favoriter och man bör vinna med god marginal. Häng med!

  • Match: Torslanda IK – Jonsereds IF
  • Spel: Torslanda IK -1,5
  • Odds: 2,05 @ nordicbet
  • Insats: 8/10 Units
  • Spelstopp: 14.00

Börjar vi med Jonsered så har man haft ett flertal tuffa år där man fått kriga rejält. Inför i år har man inte förnyat något speciellt och man inledde serien på värsta möjliga sätt, nämligen med en 0-4 förlust mot Höganäs. Denna katastrof fortsatte mot Vinbergs där man förlorade med 3-0 samt Assyriska och Dalstorp med 1-2 och 4-1. Med dessa resultat mot inte minst lag som Dalstorp och Höganäs som är mittenlag, så lär man få det oerhört tufft mot ett topplag som Torslanda. Att man ska ha någon chans på bortaplan finns inte i mina ögon. Avslag!!

Steve (före detta tränare i Häcken) har gjort ett riktigt bra jobb med detta Torslanda och enligt mig så är man huvud kandidater till att ta hem serien. Nyförvärvet Dani Garcia från Oddevold har gjort succé och man är hittills oslagbara. Vinsterna man tagit har kommit mot Högaborg, Dalstorp och Ytterby vilket är starkt. Hittills har man inte haft några jättelätta matcher och Jonsered kommer som ett brev på posten. Idag tror jag man slår igenom och vinner enkelt. Dagens absolut bästa spel!

Så vad blir mitt lir? Då jag tror på att Torslanda vinner tämligen enkelt så plockar jag en lina på -1,5 vilket ger ett finfint odds 1,875 hos bettan. Det plockar jag direkt och lägger in en slant på strax under max!