Inatt kommer jag återigen titta närmare på en match där Toronto ingår. Den här gången är det San Jose Sharks som kommer på besök och jag kommer inte kolla efter en vinnare. Det kommer att bli ett skottspel och det brukar vi gilla med Toronto.

  • Match: Toronto – San Jose
  • Speltips: Över 62.5 skott på mål (regular time)
  • Odds: 1.85 @ bwin
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 20/3, 00.35

toronto_200x200Toronto har det otroligt tungt för tillfället och man är inne i en trend som säkert många Leafs-fans vill glömma. De sista veckorna har varit en pina för laget och så man uppträder ska inte vara tillåtet. Däremot så har ledningen på nåt sätt godkänt detta och man kommer bara att spela av säsongen. Som jag skrivit tidigare så har det en tendens att bli väldigt rörigt tillsammans med ett riktigt dåligt försvarsspel. Det sistnämnda har varit lite av deras grej de sista säsongerna och det är såklart inte positivt. Just nu är det säkert tio gånger sämre än vad det har varit. Nej, lite överdrift var det allt, men då förstår ni också hur dåliga bakåt man är för tillfället. Man släpper till väldigt många och väldigt klara målchanser att jag tycker lite synd om de båda målvakterna. Med tanke på att man inte spelar för annat än äran och sina fans så har det en tendens att bli lite väl offensivt, vilket såklart kan vara kul att se på, men det blir också öppna gatan bakåt. Man släpper till mycket skott i normala fall och idag möter man ett lag som verkligen måste vinna idag för att ha en chans på slutspel. Jag räknar med ett offensivt Leafs med tanke på fördelen av hemmaplan, men också ett Leafs som kommer släppa till massvis med chanser.

san_jose_200x163San Jose är inne i en tuff period och man har all press på sig idag att vinna. Det måste man nästan göra ifall man vill vara med och kriga om den sista slutspelsplatsen. De senaste veckorna har spelet faktiskt sett helt okej ut och man skapar åtminstone lägen att avgöra matcherna. Däremot kanske man inte har fått den utdelning man velat. Idag lär man fortsätta att mata skott mot kassen för man behöver vinna och man vet framförallt om hur Toronto uppträder för tillfället. Det måste man försöka utnyttja och jag tror att man bör kunna få iväg minst 35 skott framåt ikväll. Resterande del borde Toronto lösa på Sharks-kassen med tanke på att även San Jose inte övertygat defensivt. Man är inte alls samma lag som man var förra säsongen och förmodligen är försvagningen på backsidan det som ställt till det litegrann. Idag har man goda chanser att vinna mot ett trasigt Toronto, men med tanke på formen så avstår jag att spela på en vinnare här och istället lägger jag fokus på antal skott. Där tror jag inte vi behöver vara särskilt oroliga då båda lagen har goda kvalitéer offensivt sett.


Toronto är som dem är för tillfället och jag blir förvånad om man håller Sharks under 35 skott denna afton. Linan är ganska hög, men hittar ändå värde i den. Mitt spel blir alltså över 62.5 skott till oddset 1.85 hos bwin. Insatsen blir 6 units.

Twitter @HedenskogH och @spelaspelse

Lycka till!

/Heden