Idag ska jag återigen titta på ett målskyttespel där vi varit framgångsrika än så länge. Jag går mycket på form och även en hel del på magkänsla. Idag känns det rätt.

  • Match: Toronto – Philadelphia
  • Speltips: Phil Kessel att göra mål
  • Odds: 3.00 @ Unibet
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 12/2, 01.05

Toronto går helt okej och man har faktiskt vunnit 7 matcher hittills, vilket får ses som bra. Däremot har man bara vunnit en match på hemmaplan, men känns bara som en tidsfråga innan man börjar vinna där med. Torontos offensiv känns något tunn och ibland har man svårt att skapa nåt framåt. Allt i offensivt väg går mer eller mindre genom en spelare och det är där våran målskytt kommer in i bilden. Phil Kessel är en artist och är Torontos överlägset bästa forward. Han är målskytt av hög klass, men har ännu bara gjort två mål. Det kommer bli ändring på det. När han är på isen så är man nästan alltid i anfallszon under en tid och det är han som organiserar det mesta. Han är snabb på skridskorna, har bra klubbteknik och har dessutom ett riktigt vasst handledsskott. Han fick en ganska tung start denna säsong i Toronto och stod faktiskt bara för fyra målgivande passningar under de första nio matcherna. Nu har han gjort 6 poäng på de sista tre matcherna och har dessutom gjort mål i två raka. Phil Kessel tillhör en av dem spelare som skjuter mest i hela ligan. Just nu ligger han sexa i den ligan med totalt 48 avlossade skott. Känns även här som en tidsfråga innan fler kassar trillar in på kontot. Med den formen han besitter så är det ingen omöjlighet att han gör ett ikväll. När dessutom Joffrey Lupul är skadad så får han dra ett ännu tyngre lass.

Philadelphia har haft svårt att göra mål och offensiven är ifrågasatt. Man har räddats av sin målvakt, Ilya Bryzgalov. Han har dock en tendens att släppa in en del lätta puckar ibland. Flyers har varit otroligt bra på hemmaplan, men betydligt sämre på ovan mark där man bara vunnit 1 av 6 matcher. Ikväll kommer man möta ett Toronto som säkerligen är sugna att ta en seger på hemmaplan och när dessutom Phil Kessel är i riktigt bra form så bör även han kunna lirka en puck förbi Bryzgalov. Philadelpha saknar en hel del spelare dessutom. Scott Hartnell, Chris Pronger, Andrej Mezaros, Matt Walker och Marc-Andre Bourdon saknas alla pga skador.

En Phil Kessel i form mot ett Flyers som spelar utan självförtroende på bortaplan. Jag tror han hänger en balja ikväll. Kessel att göra mål spelas hos Unibet till 3 gånger pengarna.

Twitter @HedenskogH och @spelaspelse

Lycka till!

/Heden