Toronto tar inatt emot ett Minnesota som verkar ha prickat slutspelsformen. Förmodligen inkasserar man en ny förlust, men jag tycker ändå det intressantaste spelet i den här matchen är ett skottspel.

  • Match: Toronto – Minnesota
  • Speltips: Över 58.5 skott (regular time)
  • Odds: 1.85 @ bwin
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 24/3, 00.35

toronto_200x200Toronto fortsatte sin kräftgång senast när man förlorade på bortaplan mot ett slutspelsjagande Ottawa. Den här kvällen tar man emot ett annat slutspelskämpande lag i form av Minnesota och det lär återigen bli väldigt tufft att inkassera två poäng. Frågan är egentligen om de verkligen vill vinna matcher för de spelar verkligen helt utan hjärta som det verkar för tillfället. Det är väl det som är huvudanledningen till det här spelet enligt mig. Framåt gör man det ändå helt okej, men det är också för att man går framåt med i princip hela laget. Senast mot Ottawa hade man bud på fler mål, men det kunde också blivit fler mål i baken också. Som jag skrev senast när man mötte Ottawa så skapas det väldigt många spelvändningar emot Toronto för tillfället. Man anfaller med hela laget och jobbar knappt hem och lämnar sina målvakter i sticket. Skotten haglar mot egen kasse och då är det svårt att vinna matcher. Jag har ändå lite respekt för Toronto som faktiskt är ganska giftiga framåt och väljer därför idag att avstå vinnarspelet på Minnesota. Skott kommer det skapas åt båda håll och dagens lina känns låg med tanke på att det är Toronto vi talar om. Bernier startar för Leafs.

minnesota_200x200Minnesota har spelat riktigt bra på slutet och egentligen ända sedan man plockade in Devan Dubnyk som verkar ha fått fart på laget igen. Innan säsongen kändes det ändå som att Minnesota har ett lag som kan gå riktigt långt med lite flyt och som man spelar för tillfället så blir man verkligen farliga. Chanser har Minnesota alltid skapat många, även om det är på hemmaplan man skjuter mest. Där har man också riktigt bra koll bakåt och det är sällan man förlorar skottstatistiken. Dock har man förlorat den en del på slutet, men det har varit mot disciplinerade och duktiga lag. Något som Toronto verkligen inte är. Med tanke på hur Toronto spelar för tillfället så ska man utan problem kunna komma upp till minst 35 skott. Resterande del skulle jag bli förvånad ifall inte hemmalaget lyckas lösa, trots att Minnesota är ganska bra bakåt. Wilds bortamatcher har dock en tendens att bli lite mer svängiga än deras hemmamatcher, vilket såklart är positivt för spelet. Dubnyk är bekräftad för start och man saknar Ballard, Zucker, Prosser, Cooke och Carter.


Med tanke på hur Leafs uppträder för tillfället så känns detta spel givet. Linan är låg och oddset helt klart godkänt. Mitt spel denna afton blir över 58.5 skott på mål till oddset 1.85 hos bwin. Insatsen kommer denna gång att landa på 6 units. Låt skotten hagla!

Twitter @HedenskogH och @spelaspelse

Lycka till!

/Heden