Klassiska Toronto tar idag emot klassiska Detroit hemma i Air Canada Center och gör det med en ganska dunkel form. Detroit däremot har två raka segrar, men jag känner ändå inte för laget idag. Jag kommer testa ett vinnarspel på underdogen här.

  • Match: Toronto – Detroit
  • Speltips: Toronto ML
  • Odds: 2.10 @ bet365
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 7/11, 01.05

toronto_200x200Det är små marginaler i NHL och alla kan slå alla. Att Toronto skulle vara och harva i botten var väl ganska självklart med tanke på att man inte har lag för något annat heller. Däremot så sprätter alla lag till ibland och det kan sluta lite hursomhelst. Med tanke på starten man haft så är man inte favoriter idag och det med all rätt. Varför skulle man då vinna idag? Man möter ett lag som inte heller övertygat speciellt mycket och är det någon match man ska ha fin chans i så är det i den här. Leafs spelar ett offensivt spel där man kliver framåt med det mesta. Man skapar inte speciellt mycket målchanser, men man är väldigt effektiva när man väl kommer till avslut. Jag har sett små glimtar av Toronto på slutet och tycker man börjar hitta lite rätt i sitt spel. James Reimer gör sin tredje raka start för laget och förmodligen får de också en extra trygghet där med tanke på att han varit  riktigt bra i dessa matcher. Det är inte lätt att spela med ett försvar som Toronto har, men samtidigt ser det bättre och bättre ut för varje match. Man bör ha en helt okej chans här mot ett ganska sargat Detroit.

detroit_200x154Detroit har verkligen inte startat i den takt som man kanske velat. Man har nog förväntat sig att vara minst topp tre i Atlantic Division, men då får man nog elda på lågan lite. De senaste två matcherna har dock varit ett ljus i mörkret då man faktiskt har plockat hemma alla poäng, däremot kanske inte spelet innan var speciellt bra. Därför tror inte jag heller att man orkar hålla uppe det där humöret  och flowet som man haft de sista matcherna. Man spelar otroligt tighta matcher där man gillar att dra ner på tempot. Det bör passa Toronto ganska bra. Man har ju dessutom haft en hel del skadeproblem under inledningen oh har det fortfarande. Därav kanske också en liten förklaring till varför man inte haft så bra poängutdelning. Till dagens match kanske Mike Green är tillbaka, men fortfarande osäkert och man saknar Pavel Datsyuk, Brad Richards, Kyle Quincey och Johan Franzén.  Tittar man på förra säsongens möten så vann man tre matcher var mot varandra. Jag känner helt enkelt att Torontos spel bör passa på Detroit och då är det fel att man står så pass högt oddsmässigt som man gör. Petr Mrazek förväntas starta i kassen.


Jag ser Toronto som knapp favoriter här och då är oddset 2.10 ett klart spelbart odds. Mitt spel blir därför Toronto ML till oddset 2.10 hos bet365. Insatsen landar på 4 units.

Twitter @HedenskogH och @spelaspelse

Lycka till!

/Heden