Vi har ett Torino som börjat göra mål nu igen och det känns som att tajmingen med nyförvärvet Immobile på topp kunde inte bli bättre, tillsammans med radarpartnern Belotti ser det riktigt intressant ut. Defensivt har man dock tunga avbräck. Verona är ett lag som också spelat bra på sistone, främst på hemmaplan då men ska inte underskattas helt här heller och man spelar en rätt offensiv fotboll. Lär bli underhållande ganska snabbt här.

  • Torino – Verona
  • Spel: Över 1.5 mål (1a halvlek)
  • Odds: 2.75 @ Unibet
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

Torino kommer från två raka bortamatcher där man fick se sig själva förlora mot Fiorentina senast (2-0) och dessförinnan spela oavgjort mot Sassuolo (1-1). Det är dock så att man är mycket bättre på hemmaplan där man får ut mer av sitt anfallsspel vilket var extra tydligt när man mötte Frosinone, innan de två bortamatcherna, som man vann med 4-2 efter att det stått 3-1 i halvtid. Så många mål kanske det inte kommer bli här men det kan absolut stå 2-0 eller 1-1 här. Två spelare i form hos Torino är då anfallarna Belotti och Immobile som dessutom verkar trivas rätt bra ihop. Nu kommer man få ytor och en hel del chanser så skulle inte bli förvånad om dessa gubbar fixar 2 mål innan paus här igen. Man brukar ju alltid gå framåt per omgående när det vankas hemmamatch och får vi se gamla fina Torino ska det rekade spelet ses med bra chans att hitta hem av Torino själva, då har jag inte ens nämnt Verona än.

Man har tunga avbräck när kaptenen Kamil Glik är avstängd i mittförsvaret, vilket dessutom centrale mittfältaren Giuseppe Vives också är. Sen har man en skada på ytterbacken Bruno Peres. Ganska bra spelare detta som är viktiga för laget defensivt sätt. Offensivt ser det dock riktigt bra ut.

Torino    verona

Verona har spelat rätt bra på slutet och tagit lite poäng, men samtidigt haft en del otur när man borde haft mer poäng än vad man fått. I hemmamatcherna mot Palermo och Genoa har man nog förtjänat att vinna i båda, det blev förlust och oavgjort. Borta mot Roma var man rätt okej och fick 1-1. Nu blir det en ganska tuff bortamatch mot Torino, men tror kanske inte att man är så långt ifrån 1 poäng i alla fall. Men den poängen kommer aldrig vinnas för att man satt någon defensiv. Nä nye tränaren Del Neri har fått fart på detta Verona och vi har sett ett mer rakare spel där kanterna används flitigt, som Del Neri alltid gör. Det passar dessutom anfallaren Pazzini som fick göra mål senast dessutom.

Man har dock mittbacken Samuel Souprayen skadad vilket är ett tungt avbräck, sen även ytterbackarna Albertazzi och Romulo som inte spelat speciellt mycket denna säsong i och för sig. Skada har även anfallaren Siligardi och mittfältaren Viviani.

—————————————————————————————————————————————————————-

Torino spelar alltid offensivt på hemmaplan och man kommer gå till attack direkt här. Och med ett anfallspar i form så kan det smälla flera gånger om om det vill sig väl som det ju gjorde senast på hemma mot Frosinone. Man har tunga avbräck defensivt ska även sägas. I Verona så spelar man nu rakare mot mål och ett offensivare spel vilket passat spelare som Pazzini längst fram. Defensiven är inte den starkaste lagdelen direkt, och även Verona har tungt avbräck i mittförsvaret. Sen har det blivit rätt sevärda matcher mellan dessa lag senaste åren. Jag spelar Över 1.5 mål i 1a halvlek till oddset 2.75. Insatsen hamnar på medel. Avanti!

/ L’orso