Serien börjar dra ihop sig och Torino spelar för en Europa League plats. Motståndarna Udinese har ingenting att spela för längre och frågan är hur motivationen är inför den här matchen?

Torino – Udinese
Spel: Torino över 1.5 mål i matchen
Odds: 1.91 @ Ladbrokes
Insats: 7/10
Spelstopp: 15.00

Torino ligger åtta i tabellen och har 8 poäng upp till Europa League platserna. Man har fyra matcher kvar att spela så en seger här är otroligt viktig för laget som därmed kan avancera till en 6:e plats i tabellen och bara ha 5 poäng upp till Inter som har den sista Europa Leauge platsen med tre omgångar kvar av serien. Formen är bra för laget som har 3 segrar och 1 oavgjord match bakom sig nu. Senast spelade man 3-3 borta mot Lazio i en match man bör ha vunnit efter ett sent ledningsmål men tyvärr tappade man inte kvitteringen till 3-3 i den 94:e matchminuten. Räkna med att man kommer vara ruskigt revanschsugna här och jag är övertygad om att man löser det här spelet idag! Torino förfogar dessutom över en av Italiens hetaste anfallsuppsättningar i Cerci och Immobile som öser in mål för laget och dessa herrar är den största anledningen till att man ligger på en såppas hög placering som man gör idag! Immobile leder den inhemska skytteligan i Serie A med sina 20 mål och Cerci ligger 10:a i skytteligan med sina 13 mål. Tillsammans har de alltså gjort 33 av Torinos 52 mål den här säsongen, starkt! Torino gör som sagt mycket mål för dagen och man har gjort 2 mål eller fler i lagets 4 senaste matcher och på hemmaplan är man uppe i 3 raka matcher där man gått över den här linan. Man har inga nya skador eller avstängningar att oroa sig över här…

torino_200x200     udinese_200x200
Udinese ligger på en 13:e plats i tabellen och har precis ingenting att spela för längre. Senast spelade man 1-1 hemma mot Napoli och dessförinnan hade man två raka förluster mot Juventus hemma (0-2) och Fiorentina borta (1-2). Det är framförallt spelet på bortaplan som varit genomuselt för Udinese i år och usla resultatraden 3-3-11 säger det mesta! Man släpper in mycket mål och gör väldigt många enkla misstag och det har man knappast råd med mot ett av ligans bästa anfallspar! Man har släppt in 2 mål eller fler i 5 av lagets 6 senaste matcher på bortaplan och då har man ändå mött lag som Cagliari (15:e plats i tabellen) och Genoa (14:e plats i tabellen)… Det blir inte bättre av att man har tråkiga skadebekymmer inför den här matchen då man saknar otroligt viktige Di Natale på topp samt ledargestalten i mittförsvaret, Domizzi, som båda dras med skador. Lägg därtill att Lazzari dras med skadebekymmer och kommer knappast kunna spela 90 minuter här. Tunga avbräck för Udinese som knappast är tillräckligt motiverade för att stå emot Torino här. Jag tror inte lagets motivation räcker för att besegra Torino här utan man får åka hem med 0 poäng och minst 2 insläppta mål!

Kort summering: 
Torino är riktigt starka för dagen och hemma på Stadio Olimpico är man riktigt starka och den senaste tiden har man öst in mål, mycket tack vare den heta anfallsduon Cerci och Immobile. Udinese har ingenting att spela för längre och man kommer hit för att mer eller mindre spela av matchen. Torino bör vinna det här komfortabelet!