Här tar ett Torino som absolut är på gång igen efter en svag period och man tar emot ett Roma som har en liten dipp just nu som såklart också beror på att man har offensiva bekymmer som stör. Sen har Romas försvarsspelet sett minst sagt dåligt ut. Nu förväntas man start med två offensiva ytterbackar och jag tror att ett pånyttfött Torino på hemmaplan kan utnyttja det. Måste tro det till ett fint odds.

  • Torino – Roma
  • Spel: Torino över 1.5 mål
  • Odds: 2.80 @ Unibet
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

Torino har hittat formen igen när man nu har 2 raka segrar i ligan samt en cupvinst nu i veckan hemma mot Cesena där man ägde fullständigt men vann BARA med 4-1, och det med en del reservspelare. Nu är alla startspelare tillbaka igen och man kommer in i denna match med ett väldigt gott självförtroende. Kan man fortsätta på det spåret och med vetskapen om att man är riktigt starka på hemmaplan så tror jag absolut att man kan skrälla här idag mot ett Roma som visar tecken på en dipp just nu. men tycker det finns mycket som talar för Torino här, som att Roma måste ta 3 poäng för att inte halka efter mera i guldstriden. Och så dåliga är inte Torino överhuvudtaget och tro att man kan komma hit och städa undan dom.

Vi har de vanliga skadorna här i Torino och det är framförallt Alexander Farnerud och Nikola Maksimovic. Men enligt Gazetta dello Sport så kommer man ställa en bra elva på planen som är formstark.

Torino     Roma

Roma är helt klart inne i en dipp, sen kan man argumentera för att man mötte ju ett stekhett Barcelona, förlust 6-1, bland annat. Jo visst men i ligan spelade man 2-2 borta mot Bologna och sen förlust senast hemma mot Atalanta (0-2). Där man sett i samtliga dessa tre matcher att försvarsspelet är under all kritik. Framförallt så har man ju en alldeles för offensiv balans i laget när man sätter två offensiva ytterbackar i startelvan, utöver alla andra offensiva spelare framför. Nu börjar man dessutom halka efter en aning i tabellen så 1 poäng kommer man inte vara nöjda med här utan man lär gå efter 3 poäng. Och att vara så desperata mot ett Torino i form, dessutom på deras hemmaplan, känns ju livsfarligt.

Nä försvarsmässigt så är jag orolig för Romas skull, offensivt så är man fortfarande bra. Nu får man dessutom tillbaka Gervinho vilket känns som en nödvändigt het ifall man ens ska få med sig poäng här. Dock så saknas Mohamed Salah fortfarande vilket är ett stort avbräck offensivt. Sen har vi avstängning på högerbacken Maicon, men in kommer offensiva Alessandro Florenzi och ersätter. Apropå offensiva ytterbackar.

———————————————————————————————————————————————————-

Torino har bra form nu igen efter en dålig period innan det. man är dessutom spelmässigt riktigt bra på hemmaplan och jag tror helt klart att man kan skrälla här. I alla fall så tror jag att man kommer göra minst 1 mål mot ett svajigt Roma just nu, inga avbräck i offensiven. Roma är just nu i en liten svacka känns det som. absolut att man kan vinna detta ifall man kommer upp i normal nivå, dock möter man ett bra Torino för dagen som känns som det perfekta laget för att såra Roma just nu. Får vi se det Roma vi sett senaste veckorna så är jag inte orolig för dagens spel här. Jag spelar Torino över 1.5 mål till oddset 2.80. Känns som ett överodds. Insatsen ligger på medel. Avanti Toro!

/ L’orso