Stekhet match i Italien där Torino och Parma gör upp med varandra i jakten på sista Europa League platsen. Jag har hittat ett troligt spel i matchen här, häng på!

Torino – Parma
Spel: Torino över 1.5 mål i matchen
Odds: 1.91 @ William Hill
Insats: 5/10
Spelstopp: 15.00 

Torino ligger 6a i tabellen och möter här Parma som ligger 7a i tabellen. Inter som ligger femma och innehar den sista Europa League platsen vann sin match igår vilket innebär att Torino måste vinna den här matchen för att ha chans att nå den platsen. För Parmas del är det kört då man måste vinna båda sina sista matcher samt hämta in 14 plusmål på Inter.

Torino ser riktigt starka ut för dagen och man har avslutat säsongen på ett riktigt bra vis och har nu 5 segrar och 1 oavgjord match på lagets 6 senaste matcher. Idag ställs man mot Parma och det är bara seger som gäller här. Hemma på Stadio Olimpico trivs man riktigt bra och har nu 4 raka hemmasegrar att luta sig mot. Torino förfogar dessutom över en av Italiens hetaste anfallsuppsättningar i Alessio Cerci, som varit skadad och fick en match i kroppen mot Chievo senast, och Ciro Immobile som öser in mål för laget och dessa herrar är den största anledningen till att man ligger på en såppas hög placering som man gör idag! Immobile leder den inhemska skytteligan i Serie A med sina 21 mål och Cerci ligger 12:a i skytteligan med sina 13 mål. Tillsammans har de alltså gjort 34 av Torinos 55 mål den här säsongen, starkt! Torino gör som sagt mycket mål för dagen och man har gjort 2 mål eller fler i lagets 5 av lagets 6 senaste matcher och på hemmaplan är man uppe i 4 raka matcher där man gått över den här linan… Nu måste man gå för seger i den här matchen och man ställs mot ett Parma som sett riktigt svaga ut i sitt bortaspel den senaste tiden, bra chans för Torino här!

torino_200x200   parma_200x200

Parma såg ut att gå miste om Europa Leagueplatsen efter ett par svaga insatser då man först kryssade borta mot bottenlaget Bologna och följde upp det med två förluster mot Inter hemma (0-2) och Cagliari borta (0-1). Man tog sig i kragen senast och besegrade Sampdoria i måstematchen med 2-0 och därmed levde hoppet vidare men det släcktes som sagt igår i och med att Inter vann sin match. Bortaspelet för Parma har varit allt annat än bra den senaste tiden då man har 3 förluster och 1 kryss bakom sig nu. I de två senaste matcherna har man mött Bologna (18 plats) och kryssat samt Cagliari (15 plats) och förlorat med 1-0. Man har riktigt svårt att få igång sitt spel på bortaplan och det känns som att man anpassar sig för mycket till motståndarna för när man möter bättre lag så gör man ofta bättre matcher och mot sämre lag står man för sämre insatser. Idag måste laget göra en bra insats om man skall ha en chans mot ett formstarkt Torino som kommer ösa på redan från start. Kapciteten finns för att störa men tyvärr tror jag inte att lagets försvarsspel håller då man släpper till alldeles för mycket bakåt och det straffar sig mot anfallare som Ciro Immobile och Alessio Cerci som löser det här spelet åt oss!

Torino har med andra ord riktigt positiva nyheter då anfallaren Alessio Cerci är tillbaka på allvar här igen efter att ha fått en match i kroppen mot Chievo senast och Guillermo Rodriguez tar plats på bänken efter sin skada. Saknas återigen gör Salvatore Masiello, Giovanni Pasquale, Alexander Farnerud och Migjen Basha.
Parma har ett tungt avbräck i försvararen Felipe som är avstängd här.

Kort summering: 
Torino ska gälla som favoriter här med sin hemmaplansfördel men Parma är långt ifrån ofarliga. Parma fick en rejäl käftsmäll igår när Inter vann och därmed har man inget att spela för längre och här möter man alltså formstarka och offensivt skickliga Torino vilket inte blir lätt. Hemmalaget skall ha goda chanser att vinna matchen och jag känner mig nöjd med Torino över 1.5 mål i matchen här!