Torino tar emot Palermo på hemmaplan efter efter en ganska blek insats av Torino senast tror jag man höjer sig här på hemmaplan igen. För man är ju ett hemmastarkt lag som alltid är offensiva just på hemmaplan. Palermo förlorade även dom senast, och liksom Torino så är man bättre hemma än borta. Och det känns som att man kommer få smaka på läder här när Torino laddar kanonerna. Vi lär få se ett taggat Torino!

  • Torino – Palermo
  • Spel: Torino över 1.5 mål
  • Odds: 1.98 @ Unibet
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

Torino gjorde ingen bra match nu i veckoomgången, men annars så har man öppnat säsongen på ett bra sätt och visat prov på fint anfallsspel. Tränare Ventura är verkligen skicklig att få ihop spelarna till att spela som ett lag och spela en fin offensiv fotboll. Förlusten senast mot Chievo var ingen bra match men däremot var matchen innan mot Sampdoria riktigt bra där Torino som dominerade fullständigt första 45 min och kontrollerade fullständigt nästa 45 min och man vann rättvist med 2-0, som var i underkant. Nu är Torino åter på hemmaplan där man trivs som bäst och mot Palermo från ön Sicilien så ska man bara ha en bra chans att göra 2 mål.

Truppmässigt ser det bra ut och man har alternativ att välja på i anfallet där det finns tre duktiga målgörare i form av Fabio Quagliarella, Mazi Lopez och Andrea Belotti samt andra hungriga spelare på mittfältet. Det ser bra ut kan man säga.

 

Torino      palermo

Palermo öppnade säsongen helt okej där man tog med sig sin grymma försäsong in i seriespelet i början. Nu har spelet mattats av och det ser inte alls lika bra ut längre. Dessutom har man 2 raka förluster, först mot Milan borta med 3-2, sen Sassuolo hemma med 0-1. Så nedåtgående formkurva och så en match mot hemmastarka Torino på det, känns som en dålig kombo detta. Sen är det ju så att Palermo överlag brukar ha svårt på resande fot, precis som när alla andra brukar få det svårt på ön där Palermo spelar.

Kaptenen och förstemålvakten Stefano Sorrentino har stått som skadad hela veckan men nu i sista stund finns med i startelvan, har han fått någon superläkning eller gör man en chansning på grund av hans rutin och så vidare? Känns dock inte alls bra på förhand. Helt borta från laget är backen Michel Morganella och mittfältaren Luca Rigoni som är avstängd. Morganella och Rigoni kommer saknas till en viss nivå.

—————————————————————————————————————————————————————–

Torino är ett bra lag och kommer finnas med där om platserna till europa är jag nästan säker på. matchen senast var en riktigt dålig sådan, men annars har man spelat riktigt bra och offensiven är bra. Man är hemmastarka och det lär visa sig mot Palermo. Och angående Palermo så har spelet sett dåligt ut senaste tiden och man brukar inte trivas så himla bra på resande fot och man har inte heller något lag som skrämmer en direkt. Jag spelar på Torino över 1.5 mål till oddset 1.98. Insatsen får bli strax över medel. Jobba!

/ L’orso