Vi tar oss till Turin där Torino tar emot Milan. Ett Milan som numera är ett nästan fullt lag tillgodo och som säkerligen kommer utkräva revansch från förra omgången. Men det kommer inte bli lätt då Torino trivs bra på hemmaplan. Fast med tanke på oddset har jag hittat ett intressant spel ändå, häng med!

  • Torino – Milan
  • Spel: Milan (pengarna tillbaka vid oavgjort)
  • Odds: 2.05 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 20.45

Torino är som sagt ett bra hemmalag och ett mindre bra bortalag. Det är på hemmaplan man tagit merparten av de intjänade poängen. Men man är trots det inget supergäng som bara går ut och vinner mot varje motstånd. Nej, det är tack vara defensiven som man lyckats ta de poäng man gjort för offensiven är inge vidare.

När man sålde Cerci och Immobile i somras så ersatte man dom med Quagliarella och Amauri vilket såklart är en försvagning. Nu är Amauri inte med och man startar troligen med 1 anfallare på topp på hemmaplan.

Har fått indikationer på att man är relativt nöjda med ett kryss i denna match och såna signaler när man har hemmamatch blir jag inte direkt imponerad över när man är som starkast på just hemmaplan. Och framåt känns dom inte direkt hotfulla om ni frågar mig så Milans backlinje behöver inte vara alltför rädd. Så det är väl upp till bevis för defensiven hos Torino i denna match.

Till denna match stryker vi Ruben Perez, Nocerino, Sanchez Miño, Maxi Lopez, Masiello, Basha, Amauri och Barreto. Inga jätteavbräck direkt men klart det påverkar truppen rent allmänt.

torino_200x200     milan_200x200

Milan kommer till denna match med en förlust mot Sassuolo i baken på hemmaplan, trots att man tog ledningen med 1-0 ganska tidigt i matchen så lyckades man tappa det till 1-2. Såklart en mindre bra insats även om det kanske inte speglade hela sanningen med en förlust. Då jag tycker Milan var klart värda minst 1 poäng i alla fall, men bollen är rund och det gick inte deras väg.

Revanschen lär dock bli större nu i och med den förlusten och med ett nästan fult lag att ha tillgodo så kan det väl knappast finnas några bromsar här? Speciellt med tanke på att Milans backlinje som varit den mest darriga delen i lagen inte kommer ställas på prov så väldigt mycket ikväll.

I övrigt så kommer säkerligen Alessio Cerci få mera minuter i benen och säkerligen taggad till max då han behöver det lag han lämnade för ca 6 månader sen. Släkten är värst brukar det ju heta och i Italien är det ganska bokstavligt i många fall. Lägg därtill att De Jong är tillbaka på mittfältet efter avstängning, stort plus såklart. Nä Milan har ett så pass bra lag att man borde kunna få med sig en 3 poängare här, trots att Torino brukar vara rätt bra på hemmaplan. Men tror viljan, kvalitén blir avgörande här.

Vi stryker endast Honda som är på landslagsuppdrag och vi stryker även Bonera och van Ginkel. Inga större avbräck alls.


Torino är bra på hemmaplan men känns ganska ofarliga framåt idag måste jag säga. Inga bra signaler har man fått på den preliminära laguppställningen. Milan är revanschsugna och har nästan ett fullt manskap tillgodo, där Alessio Cerci säkerligen vill sätta käppar i hjulet hos sina forna lagkamrater i Torino. Dessutom har man ett betydligt bättre lag än hemmalaget och om det inte blir vinst så blir det minst oavgjort här, då får vi pengarna tillbaka ju. Milan Asian Hcp 0 spelas med  5 enheter, dvs medel en insats. Jobba!

/ L’orso