Här har vi ett riktigt spännande Turin-derby där Juventus kan ta ett stort kliv mot ligatiteln samtidigt som Torino kämpar för nytt kontrakt. Jag har hittat ett klockrent spel i den här matchen som jag kliver in tungt på till 2 gånger pengarna!


Torino – Juventus
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 2.00 @ William Hill
Insats: 7/10
Spelstopp: 15.00

Torino ligger på 16e plats i tabellen och har 7 poäng ned till nedflyttningsplatserna vilket innebär att man är i behov av poäng för att säkra nytt kontrakt då det bara återstår 5 omgångar av Serie A. Man har 3 oavgjorda och 1 förlust i sina fyra senaste matcher men trots det höjer jag ett varningens finger inför den här matchen. Man har mött Fiorentina, Napoli och Roma som man förlorat mot och krysset kom mot Bologna på bortaplan. Resultaten i dessa fyra matcherna är Napoli hemma (3-5), Bologna borta (2-2), Roma hemma (1-2) och nu senast slutade det med en 4-3 förlust borta mot Fiorentina. Som ni ser så blir det sjukt mycket mål när Torino spelar och det talar för mitt spel i den här matchen!

Det här är en match som givetvis betyder extremt mycket för Torino som ska möta storebror Juventus här. Klubben valde att ha en öppen träning under gårdagen där lagets supportrar kom för att stötta sina spelare och tagga igång dem ordentligt inför den här matchen. Räkna med ett heltaggat Torino som kommer göra sitt yttersta i den här matchen och jag tror utan tvekan man gör minst 1 mål framåt samtidigt som man säkerligen kommer släppa in ett par mål. Jag tror återigen på en målrik match när Torino spelar!

Juventus kan som sagt ta ett stort kliv mot ligatiteln här om man vinner matchen. Då räcker det med seger i kommande match hemma mot Palermo och saken är klar. Man har 6 raka segrar i Serie A och i ärlighetens namn så har man vunnit 4 av dessa matcher samtidigt som man hållit nollan men nu är det derby och då är det tuffare att spika igen bakåt. Man möter ett Torino vars offensiv verkligen kommit igång samtidigt som defensiven fallerat totalt men laget ger aldrig upp i matcherna och det talar för det här spelet. Torino lär vara offensivt hänsynslösa i den här matchen då man inte har något att förlora!


Torinos Rolando Bianchi har fin målform för dagen
och han ordnar minst 1 mål ikväll!

Torino kommer till spel utan mittfältaren Matteo Brighi som är skadad och avstängda duon Giuseppe Vives som är mittfältare och Matteo Darmian som är försvarare.  Ett defensivt minus för laget vilket är plus för vårt spel!
Juventus får fortsatt klara sig utan Sebastian Giovinco, Nicolas Anelka och Simone Pepe som alla är skadade.