Här har vi ett Torino som tappat formen lite på slutet men som ju är betydligt bättre på hemmaplan än bortaplan. Man möter Genoa som har en hel del skadeproblem, bland annat defensivt vilket kan bli avgörande idag mot Torino som säkert kommer blåsa på framåt direkt från start. Offensiven hos Torino är bra och man är alltid offensiva på hemmaplan.

  • Torino – Genoa
  • Spel: Torino över 1.5 mål
  • Odds: 2.20 @ bet365
  • Insats: 4/10 Units
  • Spelstopp: 20.45

Torino har som sagt tappat lite i form, å andra sidan har man gjort det när man haft 2 bortamatcher på de 3 senaste matcherna. Och man är ju starkare på hemmaplan, det är sen gammalt. Därför tror jag att man kommer gå ut hårt redan från start här för att få den bästa möjliga start och sedan kommer resten av sig själv. Och faktum är att man är alltid offensiva på hemmaplan och när man dessutom möter ett Genoa som är lite sargade överallt i startelvan så borde man kunna utnyttja det kan jag tycka.

Truppen ser bra ut offensivt och det är endast defensivt det saknas en del spelare så som Alexander Farnerud, Danilo Avelar, Pontus Jansson och Nikola Maksimovic. Man har även bra spelare att byta in om det skulle knipa sig offensivt vilket är ett plus.

Torino    Genoa_cfc

Genoa kommer från en 2-0-förlust borta mot Empoli som är lite som Torino, det vill säga bättre hemma än borta. Men Torino är dock bättre än vad Empoli är i grunden så detta blir en betydligt svårare match. Framförallt tror jag man kommer få det hett om öronen i första halvlek eftersom Torino mer än gärna öser på ganska omgående så det gäller att man håller tätt första 45 min sen kan det nog ljusna lite.

Dock har man problem i laget ikväll när ordinarie backen Nicolas Burdisso saknas. Det gör även ordinarie mittfältaren Blerim Dzemaili. Två tunga avbräck för defensiven vill jag påstå. Sen har man fler skador i anfallaren Goran Pandev, ytterspringaren Diego Capel och backen Giovanni Marchese. Även det kommer märkas tror jag.

————————————————————————————————————————————————————–

Torino eftersöker formen igen vilket jag tror dom kan hitta idag mot ett sargat Genoa. Man är ju dessutom, normalt sett, starka på hemmaplan och brukar blåsa på ganska kraftigt första 45 min. Lär man göra även ikväll och offensiven är intakt. Genoa är ju dock sargade som sagt, där man har ordinarie pjäser i defensiven som kan kosta dom poäng här absolut. Framförallt Burdisso och Dzemaili kommer saknas här. Sen har man släppt in 2 mål i 2 raka matcher. Jag spelar Torino över 1.5 mål till oddset 2.20. Insatsen är strax under medel. Avanti!

/ L’orso