Torino med ganska dåliga resultat på slutet tar emot ett Frosinone som läcker som ett såll just nu. Det ska vara klasskillnad här då jag inte tycker Frosinone håller nån hög klass i Serie A, dessutom är man ganska usla på bortaplan och man släpper in galet mycket mål just nu. Torino har värvat tillbaka Ciro Immobile till anfallet och jag tror vi kommer få se ett, som vanligt, offensivt Torino ganska omgående i matchen vilket bäddar för mål direkt.

  • Torino – Frosinone
  • Spel: Över 1 mål – 1a halvlek (asian)
  • Odds: 1.67 @ Unibet
  • Insats: 10/10 Units
  • Spelstopp: 18.00

Torino kommer från en förlust hemma mot Empoli med 0-1, men där man definitivt var förtjänade av ett mål, men missar man frilägen och en del andra chanser så får man skylla sig själva. Borde alltså stått minst 1-1 i första halvlek men inget av lagen hade någon vidare tur. Men det man bör säga är ju att Torino nästan alltid är offensiva på hemmaplan, och gärna direkt från start. Sen att målskörden senaste matcherna inte varit där den borde vara beror nog mer på tillfälligheter för man har absolut offensiva kvalitéer här. Vilket jag tror vi kommer se med extra tydlighet i den här matchen mot ett Frosinone som lämnar en hel del att önska i deras defensiv. Borde passa ett lag som Torino som ju gärna öser på från start.

Sen att man även lånat in förre Torino-spelaren Ciro Immobile känns bara positivt, spelklar och uttagen i truppen är han också. Sen känner han klubben och när han lämnade senast hade han öst in mål. Så här vet man vad man får, och han borde ju vara tämligen hungrig på att göra bra ifrån sig igen. Torino har inga större bekymmer förutom att svenske backen Pontus Jansson saknas, annars skadefria.

Torino     Frosinone_Calcio_logo

Frosinone läcker verkligen som ett såll just nu och inte lär det bli bättre borta mot Torino som borde vara extremt sugna på en 3-poängare nu igen. Senaste 10 matcherna så har har man släppt in såhär många mål i vardera match; 1, 4, 2, 4, 2, 2, 4, 4, 2, 5 men samtidigt har man även gjort en del mål också; 2, 1, 2, 0, 3, 0, 1, 2, 2, 1. Och det har blivit minst 1 mål i 8 av de 10 senaste matcherna, och ofta har det blivit 2 mål. Så att Frosinone är inne i en målglad period är det inget snack om, både fram och bakåt även om defensiven såklart ligger i förarsättet rätt rejält. Man har inte heller någon vidare bortafacit där man är sämst i hela ligan så jag skulle inte bli förvånad om det står 2-0 till Torino efter 45 minuter spelade. Skulle inte heller bli förvånad ifall Frosinone kanske gjorde något mål också. Det känns lite som att man vet om att man inte har så mycket att förlora numera och vågar ta risker som i slutändan går käpprätt åt helvete, mycket på grund av att kvalitén i laget inte finns där.

I Frosinone så stryker vi den ordinarie mittbacken Mobido Diakité vilket är ett tungt avbräck, även den spelaren som spelat mest i laget. Utöver han så är mittfältarna Mirko Gori och Raman Chibsah borta här vilket även det är avbräck för defensiven vill jag påstå. Inget jätteoptimalt läge med andra ord.

——————————————————————————————————————————————————-

Torino har en ganska dålig form, i alla fall resultatmässigt och man måste börja vinna nu. Mot ett bottenlag, som idag, ska det bara bli 3 poäng och man kommer gå ut och bara köra direkt. Sen har man även spetsat till offensiven med Immobile. Frosinone läcker som ett såll men gör samtidigt en del mål framåt. Man har inte kvalité nog för att ligga i Serie A och man är även ligans sämsta borta lag. Samt tungt avbräck på mittbacken Diakité. Ska vi säga att det står 2-0 i halvtid. Men skulle det bli 1 mål bara så får vi pengarna tillbaka. Jag spelar Över 1 mål – 1a halvlek (asian) till oddset 1.67. Här maxar jag insatsen vilket känns glasklart. Jobbba!!

/ L’orso