Torino tar emot Chievo och man är såklart favoriter vilket känns fullt logiskt. Torino har kommit igång en aning på slutet, där framförallt Belotti på topp är i finfin form. Chievo har å andra sidan tappat ganska mycket på senaste tiden. Dessutom blev man nyligen av med sin bäste anfallare i Paloschi som flyttat till England. På bortaplan har man det ofta tuffare. Torino är ett bättre lag och ska vinna en sån här match.

  • Torino – Chievo
  • Spel: 1
  • Odds: 1.73 @ bet365
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

Torino kommer från ett oavgjort resultat borta mot Sampdoria (2-2) där man skapade en del chanser och man kunde vunnit den matchen. Nu väntar dock en hemmamatch och på hemmaplan brukar man vara starka. Att sen anfallaren Belotti hittat en fin form är bara positivt. Att man sen har fått hem Immobile bredvid honom är ännu mer positivt och dom verkar hitta varandra väldigt bra dessutom, Immobile hoppade nämligen in senaste och assisterade Belotti till sitt andra mål för kvällen. I övrigt så brukar man pumpa på framåt på hemmaplan vilket jag tror man gör även nu, och mot ett Chievo som absolut känns överkomligt så tror jag man vinner detta.

Man saknar mittfältaren Baselli som är avstängd, ett avbräck men man har bra täckning på mittfältet ändå.

Torino    Chievo

Chievo är inget höjdarlag direkt. Sen har man väl ingen vidare form heller, och det går såklart att säga att man mött tufft motstånd i form av Inter, Juventus och Lazio. Men tre förluster är ändå tre förluster och det väntar ingen jättelätt match mot Torino borta nu heller. Man ligger i nuläget precis bakom Torino i tabellen med poängen bakom. Dock tycker jag det skiljer mer än så om man jämför kvalitén lagen emellan.

Att Chievo sen blivit av med bäste anfallaren Paloschi, som dragit till Swansea, är såklart ett tungt avbräck. Vi kan dessutom stryka mittfältaren Nicola Rigoni som är avstängd. Sen har vi skador på Hetemaj, Gamberini, Izco och Meggiorini som i princip är startspelare i dagens Chievo. Sen stora frågetecken på ordinarie målvakt Bizzari.

————————————————————————————————————————————————————–

Torino är bra på hemmaplan och man kommer föra spelet i denna match. man är även ett bättre lag helt klart. Bra form på anfallarna ändå vilket kommer bli nyttigt i denna match. Här vinner man bara tror jag. Chievo har en del viktiga spelare borta och även sålt en viktig spelare. Man har en hyfsat dålig form just nu och man kommer få det tufft här. Torino har vunnit 4 av dom 5 senaste hemmamatcherna mot Chievo. Jag spelar Torino att vinna till oddset 1.73. Insatsen hamnar på strax över medel. Jobba Torino!

/ L’orso