Vi har ett Torino som egentligen inte har så väldigt mycket att spela om som möter ett Carpi som har desto mer att spela om. jag tror dock detta gynnar Torino som i grunden ärett betydligt bättre lag än vad Carpi är. Dessutom är hemmaplan en viktig faktor i denna match. Torino brukar spela offensivt på hemmaplan och jag tror ju att man kommer få mycket ytor nu när Carpi måste vinna då man ligger 6 poäng efter säker mark i tabellen. Borde som sagt gynna ett offensivt Torino i målform.

  • Torino – Carpi
  • Spel: Torino över 1.5 mål
  • Odds: 1.87 @ Unibet
  • Insats: 6/10 Units
  • spelstopp: 15.00

Torino kommer från en skön vinst med 3-1 borta mot Palermo där man gjorde en bra insats. Och man kontrade mycket då Palermo var tvungna att gå framåt. och när man sen har spelare som är snabba och kvicka där framme så är det något som Torino tog till vara på. Innan dess förlora man hemma mot Chievo med 1-2, men där man borde vunnit i mitt tycke, men man slarvade. Och matchen innan dess spelade man 2-2 borta mot Sampdoria som kunde slutat lite hur som helst, men faktum är att Torino ändå hade flera vassa chanser till att göra fler mål. Nä jag tycker att formen framåt är rätt bra i Torino, framförallt nu när Immobile kom in i januari. Han har gjort 3 mål och 2 assist på sina 7 matcher och tillsammans med Belotti där framme (6 mål+3 assists) så bildar dom ett väldigt fint anfall. Och mot ett Carpi, likt Palermo senast, så kommer det finnas chans till omställningar då Carpi måste ta poäng här. Och det passar ju som sagt anfallsparet.

Man har inga betydande spelare borta här och framförallt inte i offensiven som ser väldigt bra ut för stunden.

Torino    Carpi

Carpi kommer från en förlust hemma mot Roma med 1-3, där man var underlägsna i hela matchen i stort sett. Roma borde såklart avgjort tidigare än när man gjort 2 mål i slutet. Men faktum är att Carpi ändå försökte lite i slutet vilket var ganska tydligt på vilket läge man befinner sig i. man måste våga för att vinna vilket ofta straffar sig i andra änden. Känns som det kan bli exakt likadant nu. Och ju närmare slutet vi kommer desto mer prekärt blir läget. Just nu har man 6 poäng upp och kollar vi till lagen ovanför så är det betydligt bättre lag som jag inte tror kommer tappa lika mycket poäng som Carpi kommer göra under våren. Men Carpi måste ändå ge det ett försök så Torino kommer få sina ytor här vilket dom bara älskar. Dessutom är Torino bra på hemmaplan och spelar offensivt så Carpi kommer ha att göra hela matchen. Kvalitetsmässigt så har Carpi inget vidare lag, och kanske skulle man ligga i toppen av Serie B men inte mer. Men återigen, jag tjatar, man måste gå för 3 poäng och kanske tror man att eftersom Torino inte har så väldigt mycket att spela om i mittenskiktet att man kan chocka dom. Tror man är helt fel ute då. Man är även det näst sämsta bortalaget i ligan ska nämnas.

I Carpi så stryker vi mittbacken Bubnjic som är långtidsskadad, liksom yttern Fedele. Sen har flera spelare lämnat under januari vilket gjort laget sämre i sin helhet. Man har även frågetecken på några bänkspelare.

—————————————————————————————————————————————————————-

Torino är bra på hemmaplan och man spelar även ett offensivt, vilket såklart passar den utmärkta duon Belotti och Immobile. Målformen börjar även sätta sig hos Torino då man gjort 6 mål i de senaste 3 matcherna. kan man hålla det snittet så gör man minst 2 mål här. Carpi är i ett prekärt läge med 6 poäng från säker mark, så det är väl egentligen bara all in som räknas här. Oavgjort räcker inte långt med tanke på vilka lag som är ovanför. Tror man kommer blotta sig rejält några gånger här vilket bara gynnar Torino med sina snabba tekniska spelare. Jag spelar Torino över 1.5 mål till oddset 1.87. Insatsen är strax över medel. Avanti Toro!

/ L’orso