”Ska han verkligen köra Blue Jays igen, efter gårdagens misär?” Tänker ni säkert nu. Jo jag vet, matchen igår var definitionen på ren misär och när 9-0 till Rays stod uppe på run-tavlan så var det redan då, otroligt över. Men jag väljer ändå att sätta Toronto som nattens speltips dock inte som igår, Moneyline, utan inatt siktar jag in mig på hitsen.

  • TOR Blue Jays – TB Rays
  • Speltips: TOR Blue Jays över 7.5 hits
  • Odds: 1.76 @bet365
  • Insats: 7/7 enheter
  • Spelstopp: 01:05

Startande för TB Rays - 

Chris Archer, räknas som en av Rays bättre pitchers, har gått 8 startande matcher så här långt in i säsongen, han har pitchat 43 innings och har över dessa innings släppt 46 hits. En hit per inning i snitt alltså, plus några extra. Som jag nämnde så ses Archer som en av Rays bättre pitcher,kanske den bästa till och med, (mindre bra koll där) men bra hur som helst. Men, trots detta så är det en sällsynt syn att se honom gå över 6 innings. Faktum är att han till och med har svårt att gå över 5.0 innings. Varför kan man undra då? Jo för att han har en tendens att få pitchcounten hög relativt tidigt i matchen, tröttar ut armen och kastar till slut helt okontrollerade bollar. För övrigt, så snittar Archer cirka 5-6 hits på 5 innings. 
tor blue jaysrays

Blue Jays som jag nämnde igår, har problem med den offensiva biten. Man har ju väldigt tunga namn i uppställningarna, man ställde till exempel upp med bästa möjliga uppställning igår och trots detta, slog man inte in mer än  2 runs. Man lämnar en hel del folk på baserna även om man får en bra start på inningen med en lead-off kille. Vad man däremot inte  kämpar med är hitsen, igår gjorde man en katastrofal match, och då är det ändå milt sagt. Men man gick ändå över linan på 7.5 hits. Hitsen funkar bra, runsen funkar dåligt. Otroligt dåligt. Men, det är irrelevant för oss inatt.

Blue Jays snittar 8 hits per match, ikväll har man hemmaplan, man ställs mot en Archer som släpper relativt mycket och som inte trivs på bortaplan. Man är betydligt bättre än vad man visat,kommer säkerligen ställa upp med bästa möjliga uppställning även ikväll och hitsen har inte varit några problem. Jag är övertygad om att de första 5 killarna i uppställningen kommer ha en big-game och att man rentav slaktar hit-linan. 1.76över 7.5 hits för Blue Jays hos bet365 plockar jag alla dagar i veckan.

/MSrekare