Vi ska mot Kanada & Toronto denna natten där Blue Jays tar emot Tampa Bay Rays. En serie på 3 matcher ska spelas av och Blue Jays med ett vasst offensiv och med något bättre pitchers, kan med största sannolikhet gå ur detta med en sweep i bagaget. Blue Jays som igår för övrigt, var med om en kaos-match med mycket känslor i Texas…lite mer om det senare.

  • TOR Blue Jays – TB Rays
  • Speltips: TOR Blue Jays Moneyline
  • Odds: 1.80 @bet365
  • Insats 5/7 enheter
  • Spelstopp: 01:05

Startande pitcher för TB Rays - 

Drew Smily, som hittills har gjort en bra säsong går för en 3.63 ERA över 7 starter, han har en stabil 0.92 WHIP och ligger på en 52 strikeouts över 44 pitchade innings. Smily har denna säsongen mestadels bara mött ganska tunga offensiva lag, och trots detta har han skött sig väldigt bra, gått en 5,6,7 innings och snittat 4-5 hits samt 2 runs per match. Har dock,senaste två matcher gått ner sig lite, det började mot Dodgers i han näst-senaste match och i hans senaste match gick Smily endast 5 innings, släppte 10 hits och 6 runs. Något dalande form alltså, för Rays pitchern.

Startande för TOR Blue Jays - 

James Anthony Happ, en väldigt intressant pitcher som har gjort en fantastisk säsong såhär långt. Har gjort 7 starter än så länge, har en stabil 2.05 ERA över hans 7 starter och en 1.16 WHIP. Happ har pitchat 48 innings, över dessa har han endast släppt 11 runs, vilket självklart är ganska stronga siffror. Gick senast mot självaste Giants nästan en complete game(!) när han gick 8.2 innings och släppte endast 6 hits. Matchen innan, mot just Rays gick han 7 innings och släppte 6 hits 1 run. Storform för Happ alltså som jag ser kommer få en bra start ikväll när han är på hemmaplan och ställs mot ett lag som inte varit ligans mest sving-glada lag.
tor blue jaysrays

Blue Jays är en av de bättre lagen i ligan när det kommer till defensiven på hemmaplan, man släpper endast 3.64 runs till bortalaget och då har man mött betydligt mycket bättre lag offensivt än vad Rays är. Nu har inte Blue Jays i och för sig heller varit så offensiva som man har väntats vara, likt Nationals, men man har den otroligt tunga potentialen. Man har sett bra ut i sina 4-5 senaste matcher, snittat 5 runs per match och jag är övertygad om att när man dessutom har hemmaplan ikväll mot en Smily som verkar ha tappat på formen lite, kommer kunna få in 7,8,9 runs. 

Efter Blue Jays kaos igår i Texas, när man fick bland annat, storstjärnan Bautista,Coachen och Managern utkastade från matchen efter massa incidenter och fighter, kommer man nu hem och med största säkerhet är otroligt revanschsugna speciellt med tanke på att man förlorade matchen. Vem kommer ta smällen? Jo, Rays och framför allt Smily. Happ håller Rays på låga siffror medans Blue Jays ångar på mot Smily, 7,8-3,4? 1.80 ger bet365 oss i skrivande stund på Blue Jays Moneline. Ett odds jag är övertygad om kommer sänkas. 1.80 är stentaget!

/MSrekare