Mot Kanada igen där Blue Jays tar emot Yankees för ett sista avgörande möte i en tre-matchserie. Yankees tog första matchen med ett 3-2 resultat men Blue Jays bouncade tillbaka snyggt i andra matchen med en 7-2 vinst. Ett par riktiga tungviktsmöten där båda lagen har några av ligans bästa lirare i sina lag och otroligt tunga uppställningar. Vi har sett offensiva fighter som kontrats med vassa defensiva spel och sämre lir väntas inte ikväll.

  • TOR Blue Jays – NY Yankees
  • Speltips: NY Yankees över 7.5 hits
  • Odds: 1.74 @bet365
  • Insats 5/7 units
  • Spelstopp 01:10 

Startande för TOR Blue Jays - 

Marcus Stroman, en ung pitcher som många anser vara riktigt vass med en enorm potential och som bara kommer utvecklas framöver. Gick förra säsongen fyra matcher och pitchade 27 innings totalt, med en 1.67 ERA och 20 släppta hits samt 18 strikeouts. Väldigt bra statistik för att vara så ung och så pass oerfaren som Stroman ändå är. Hade en hyfsad springseason detta året när han gick 13 innings och släppte 10 hits med en 1.98 ERA. Stroman är dock inte helt säker i sina kast, han har tendens att tappa kontroll över sina kast och ‘spraya’ dom utanför boxen som resulterar i balls. Försöker han då återfå kontrollen över kasten så kastar han fastballs mitt i boxen som istället resulterar i hits och mot kvällens motstånd kan det få katastrofala konsekvenser.
yankeestor blue jays

Yankees har utan tvekan, ligans top-3 bästa uppställning detta året. I år gäller det bara att offensiven hålls uppe och att bullpen kan hålla ledningen så tar man sig långt. Namn som Romine,Ellsbury, Teixeira, Beltran och självklart Rodriguez den stora stjärnan kommer stå med på uppställningen i nattens match, alla herrar slår i 0.280-0.330. A-rod har fått en trög start på säsongen men likt Cabrera i Tigers tror jag att han kommer vakna när som helst och börja slå in både runs och homeruns. I övrigt har den offensiva biten klaffat fantastiskt bra så här långt.

Yankees snittar 8 hits per match på bortaplan så här långt samtidigt som Blue Jays släpper 9 hits på hemmaplan, med en Stroman på kullen som lätt kan tappa kontrollen och med ett Yankees som visat upp ett väldigt bra offensiv är jag övertygad om att man klarar linan på över 7.5 hits denna natten. 1.74 ger bet365 oss på Yankees över 7.5 hits,taget! 

/MSrekare