Mot Kanada och Rogers Center i Toronto som får besök av ‘Big Papi’ & Co,alltså självaste Boston Red Sox. Ett väldigt,väldigt hett möte på förhand och för att krydda denna matchen extra så har Blue Jays sin ‘Home Opener’ i natt. Ett utsålt Rogers center är ett faktum och det kvittar vem än som hade spelat mot Blue Jays i kväll, det finns ingen som hade känt sig bekväm med att vara bortalag. Kanadensarna är nämligen kända för att ha otroligt ljudtryck på sina matcher.

  • TOR Blue Jays – BOS Red Sox
  • Speltips: TOR Blue Jays flest hits i matchen
  • Odds: 1.90 @Bet365
  • Insats: 4/7 units
  • Spelstopp: 01.05 

Startande för BOS Red Sox - 

Joe Kelly, gick förra säsongen för en 4.82 ERA med ett 10-6 record över 25 startade matcher och cirkus 130 pitchade innings. Släppte över dessa 130 innings runt 140 hits och 76 runs. Inga siffror Kelly har lust att skryta med och faktum är att han inte kunnat skryta med sina siffror alls senaste åren då han släppt väldigt mycket både hits och runs. Senaste gången Kelly gjorde en vad många skulle säga ”Okey season” var 2013 och inte ens då hade han något som fick folk att spärra upp ögonen. Kelly gick ganska många innings denna springseason då man ville spela med han för att han eventuellt skulle få upp sin pitching, och det gjorde han faktiskt….gällande runs. Men hitsen var tyvärr lika stor besvikelse som föregående säsonger.

Kelly var förr otroligt hyllad för sin kontroll över hans kast, som han nu senaste 2 åren tappat helt och hållet. 

tor blue jaysboston red sox

Vilka möter då kelly? Jo..

Pillar, Donaldson, Bautista, Encarnacion, Tulowitzki och Smoak - nämnda herrar slår och slog förra säsongen alla i minst 0.270 upp till 0.300 vilket självklart är otroliga siffror man kollar på. Ett mycket offensivt samspelt lag som denna säsongen kommer fortsätta bygga på förra säsongens avslut och Blue Jays är ett av de lag som favorittippats denna säsongen just på grund av den kompetens man besitter.

Man har snabba sprinters och många potentiella homerun-glada killar,samtidigt, man ska självklart inte glömma Red Sox offensiva styrka men just ikväll kommer pitcherskillnaden spela otrolig roll. Att jämföra Blue Jays pitcher Stroman mot Kelly är som att jämföra vatten med eld. Hårda ord men där ligger sanningen.

____________________________________________________

Med ett utsålt kokande Rogers Centrum, Red Sox osäkra pitcher, Blue Jays offensiv och en ‘Home Opener’ kan jag inte se annat än att Blue Jays svingar igång matchen direkt med hitsen och fortsätter på den vägen matchen igenom. 

Därför är TOR Blue Jays flest hits till 1.90 nattens speltips. /MSrekare