Vi fortsätter att hitta intressanta spel i Brisbane’s öppnings turnering för året. En ung Australiensare mot en gammal Fransman, kika in!include odds_match [id=1742388][type=speltips]}

  • Speltips – Tomic att vinna matchen
  • Odds – 1.70
  • Units – 5/10
  • Spelstopp – 05.00

Brisbane turneringen bjuder på några sköna spel i första rundan och vi har hittat ännu ett av dom. Tomic, den unga australiensaren som slog igenom då han vann över Söderling i Wimbledon och kom till semifinal har jag för mig där han åkte ut mot Djokovic 3-1 i set. Benneteu är en gammal fransos som hade ett riktigt bra år förra året som gjorde att han blev lite väl överskattad enligt mig, han kommer inte ha ett lika bra år nu.

Tomic är en av dom bästa taktiskt sett spelarna på touren trots sin unga ålder, han är väldigt bra på att utnyttja motståndarens svagheter och kommer klättra bra mycket på rankningen i år. Han har en bra serve och fina grundslag där han kan vinkla ut sin forehand och sätta press på motståndaren.

Benneteau är mer av en inspirations spelare, när det går bra för han så är han söndertaggad, går det dåligt så tar han det lugnt konstigt nog vilket jag inte gillar med honom. Han har en bra serve och sådana där grundslag.

Tomic vinner för att han är på hemmaplan i Brisbane Australien och kommer komma med ett stort självförtroende och visa att han vill gå långt i Australian Open som börjar om två veckor, efter den här matchen ger han Australienarna något att hoppas på där.

Lycka till!

/Lidde