Australian Opens första omgång bjuder som vanligt på många spel och här hittar vi ett riktigt bra spel. Hemma spelaren Tomic, den största talangen på touren just nu enligt mig, inget snack om saken möter Verdasco som jag inte tycker har varit bra på försäsongen och bjuds vi på ett sådant här odds, det tackar jag och tar emot innan det sjunker!

  • Speltips – Tomic att vinna matchen
  • Liga – Australian Open
  • Odds – 1.70
  • Units – 10/10
  • Spelstopp – 03.00

Australian Opens första omgång står på spel och vi bjuds på ett riktigt felsatt odds. Hemmaspelaren Bernard Tomic tar emot spanjoren Fernando Verdasco.

Verdasco som kom till semifinal i Auckland på liknande underlag som det Australian Open kommer spelas på gjorde det utan att övertyga, han var faktiskt dålig. Han servade helt okej men själva spelet var dåligt. Han hade problem mot grus specialister som aldrig brukar hämta något i hardcourt turneringar. Verdasco spelar med mycket top spin som dom flesta spanjorerna, vilket inte är så effektivt på hardcourt då den inte tar lika mycket. Det kommer att ge Tomic många lägen att trycka dit bollen då han inte spelar med så mycket tryck.

Bernard Tomic, årets hemma hopp i turneringen. Han kommer ha massivt publik stöd varje match och dom kommer göra allt för att bära fram honom mot en bragd turnering. Han har en bra serve där han vinner många enkla poäng och sedan har han ju sitt grymma grundspel. Han har ett enormt tryck och sin forehand gör han många vinnare med. Det som utmärker honom mest är dock hans taktiska spel, han spelar väldigt smart igenom matcherna. Han spelar mycket på motståndarens svaga sida och det är ju inte mer än rätt. Han imponerade på mig i turneringen i Brisbane och sedan i Kooyong, han kan gå ganska långt i årets turnering.

Tomic kommer att vinna för att han kommer ha ett galet publikstöd, Verdasco’s topspin kommer ge Tomic många fina lägen att trycka dit bollen sen så har han även en mycket bättre form än Verdasco för tillfället. Skulle inte förvåna mig om han ligger på 1.40 innan matchstart.

Lycka till!

/Lidde