Tomic lyckades inte störa Kei överhuvudtaget i Brisbane och nu är det nya tag som gäller. Han ställs mot Sijsling i första matchen som inte alls hade en bra match mot Elias, även om Elias var bra så hade Sijsling kunnat vara så mycket bättre. Han är en spelare som faller mer och mer.

 

  • Sport: Tennis
  • Liga: ATP Sydney
  • Match: Tomic – Sijsling
  • Spel: Tomic -1.5 set
  • Odds: 1,65 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 04:30

Det är i Australien han tar sina poäng och det är här han kan briljera. Det gjorde han förra året när han tog sig till final men fick vika för Del Potro i finalen. Jag tror att han har chans att gå långt även i år, Sijsling ska i alla fall inte bli något hot eller hinder för honom. Han gjorde en stabil insats i Brisbane där Kei var numret för stort helt enkelt, slog Big Sam i två raka och detsamma mot sin landsman Kokkinakis. Det är svårspelat mot hemmapojken där han har ett enormt stöd och för sämre spelare så är det svårt att bryta honom. Han har ett smart spel som är dessto svårare att överlista här i Sydney och hur 81e rankade Igor Sijsling ska kunna vara något så när att plocka ett set mot honom vet jag inte.

Igor har kvalat in till Sydney genom att slått Lama, Kamke och Souza. Det var rätt kämpigt mot Souza och kunde likaväl förlorat den men han lyckades vända och vinna med 2-1. Han förderar inomhus alla dagar i veckan och är inte speciellt bra utomhus, har inte varit någon framgångssaga på länge. Han har en förmåga att spela extremt ojämt och han kan i stort sett förlora mot vem som helst för att sedan ta en stabil seger. Hans spel håller inte och att det tar slut här är jag övertygad om. Tomic kommer att få lägen till minst två break i vardera set och Sijsling kommer inte att kunna försvara sig så pass bra.

1.65 är taget! Spelbar ner till 1.60.

Twitter: @Haegge1