Första omgången här i Miami och jag hittar en intressant match emellan en Tomic som gör comeback emot en spelskicklige finnen Nieminen.

  • Matchen : Bernard Tomic v Jarkko Nieminen
  • Liga : ATP Miami
  • Speltips : Nieminen att vinna matchen
  • Odds : 1.53 @ William Hill
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 16.00

 

Bernard Tomic ifrån Australien är en spelare som bara gör resultat i Australien i princip, han började säsongen med att ta sig till final i Sydney där han fick stryk emot Del Potro i två raka set och sedan bar det iväg emot Australien Open. Där fick han möta Nadal i första omgången och fick kasta in handduken pga skada och han har inte spelat sedan dess (14 Januari). Jag tror att Tomic kommer få det svårt att prestera på en såpass hög nivå att han ska springa runt och försöka bolla ut Nieminen som visade upp riktigt bra spel emot Bautista-Agut förra veckan i Indian Wells men föll i avgörande tiebreak.

Jarkko Nieminen ifrån Finland är en spelare som är relativt svår att förstå sig på, han har en enormt urusel andra serve men i själva spelet och returnerings spelet är han bra. Han visade upp bra form förra veckan i Indian Wells, bara att detta underlaget i Miami är betydligt söligare vilket borde passa Nieminens spelstil. Han vann över Brands, krossade Mayer innan han kastade in handduken och sedan pressade han Bautista-Agut till ett avgörande tiebreak som sagt.

Jag tror att Tomic frånvaro från touren på 2 månader kommer att sätta sina spår, han sa även att han skulle göra comeback till Monte Carlo turneringen men valde alltså att ställa upp här vilket betyder att han är rädd att tappa placeringar pga poängen han tappar. Tråkigt odds men spelvärt.

Lycka till!

/Lidde