Här tycker jag att bolagen inte riktigt har hållit koll på vad som har hänt på senaste med inblandade spelare och därför väljer jag att kliva in på denna matchen.

  • Matchen : Tomic – Jaziri
  • Liga : ATP Delray Beach
  • Speltips : Jaziri +5.0 games i matchen
  • Odds : 1.67 @ Pinnacle Sports
  • Units : 5/10
  • Spelstopp : 17.00

 

Bernard Tomic ifrån Australien är en spelare som trivs allra bäst på dom snabbare underlagen men det spelar ju nästan ingen roll då han i princip bara kan prestera i Australien. Tomic har inte presterat bra tennis på senaste, han fick problem emot en formlös Sijsling och en vinst emot Dolgopolov säger inte så mycket längre för att han senare skulle åka ut emot Young. Tomic har en väldigt bra första serve som han får mycket gratis poäng på men det har varit väldigt vindigt i Florida under dagen och om det inte slutar blåsa så kommer han att få problem med sina flaka slag.

Malek Jaziri ifrån Tunisien har startat det här året bra faktiskt, han slog ut Kukushkin och Roger-Vasselin på liknande underlag som vi kommer få se här idag och sedan tagit set på Istomin för att ge upp pga att Tunisien vägrar låta han spela emot en Israel. Jaziri har spelat en bra och aggressiv tennis här i inledningen på året och det är hans serve och hans forehand som har funkat allra bäst och det är även det som jag tror kommer göra att han klarar denna linan, han kommer tvinga Tomic till misstag i vinden och lösa denna linan relativt enkelt.

Att vi får detta oddset på att Jaziri inte ska bli mosad av Tomic utanför Australien så måste jag testa, vi får även tillbaka pengarna vid 5 games förlust.

Lycka till!

/Lidde