Vi fortsätter i Brisbane och litar på hemma hoppet och den största talangen inom tennis just nu, Bernard Tomic. Han har imponerat på mig och vi synar det här spelvärda oddset!

  • Speltips – Tomic att vinna med 2-0 i set
  • Odds – 2.00
  • Units – 4/10
  • Spelstopp 01.00

Vi fortsätter i Brisbane och hoppas på att den underbara starten fortsätter, även för Tomic.

Tomic har imponerat på mig den här veckan, han har mognat otroligt mycket i sitt spel. Han gör otroligt mycket mindre misstag och har vässat sitt spel otroligt på senaste. Det jag har märkt mest skillnad på är hans returer, han slår inte bort så mycket nu och får in bollen i spel och där vinner han ju dom flesta bollarna. Returerna, ja dom kommer vara viktiga idag mot Istomin.

Istomin är en spelare som har ett vapen, sin serve. För att Tomic ska vinna ”komfortabelt” idag så måste hans returer vara lika bra som dom har varit. I själva spelet har inte Istomin så mycket att sätta emot, där gör han alldeles för mycket misstag för att kunna sätta emot Tomic, speciellt i den formen han är i och med den publiken i ryggen.

Tomic vinner för att han är en mycket bättre spelare i grunden, han har väldigt bra form och med publiken i ryggen så kommer han att visa sin bästa sida.

Lycka till!

/Lidde