Hel australiensisk tredje runda där Bernard Tomic går in för att spela emot stor servande Samuel Groth däremot så anser jag att Groth inte har varit nog bra för att kunna hota Tomic i det längre loppet.

  • Matchen : Tomic – Groth
  • Liga : ATP Australian Open
  • Speltips : Tomic -1.5 sets i matchen
  • Odds : 1.63 @ Paf
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 07.00

 

Bernard Tomic ifrån Australien är en spelare som har imponerat på mig här i Australien och det hör inte till det extra ordinära att han imponerar i Australien då det egentligen bara är här han kommer upp i en såpass hög nivå att han kan hota topp spelare. Bernard har visat upp en bra form i dom två första rundorna, han har slog ut Kamke i första omgången dock så var det inte fullt fokus men han visade upp starkt spel i andra omgången där han vann med 3-1 emot Kohlet. Bernard har servat väldigt bra och han är otroligt svår att breaka för tillfället, hans första serve sitter riktigt bra just nu samt att hans grundslag satt riktigt bra emot Kohlet.

Samuel Groth ifrån Australien är en spelare som har ett riktigt stort vapen och det är hans första serve däremot så är banorna inte riktigt så snabba att han får ut så mycket som han vill och då anser jag att Tomic ska kunna hota hans andra servar väldigt mycket. Groth har inte imponerat i själva spelet heller, visst att han har förbättrat sin en handsbackhand men den håller inte i längden och det kommer mycket misstag från hans grundslag.

Det kommer att vara fullsatt på arenan när dessa spelare ska spela och i princip alla kommer att heja på Tomic, jag tror inte att han kommer göra dom missnöjda.

Lycka till!

/Lidde