Bernard Tomic ställs här emot David Ferrer i Indian Wells och underlaget passar Tomic utmärkt samtidigt som det passar Ferrer dåligt. Bernard ska kunna ställa till med problem idag.

  • Matchen : Tomic – Ferrer
  • Liga : ATP Indian Wells
  • Speltips : Tomic +1.5 sets i matchen
  • Odds : 1.76 @ Nordicbet
  • Units : 5/10
  • Spelstopp : 00.30

 

Bernard Tomic ifrån Australien är en spelare som trivs allra bäst i Australien men han har börjat visa i år att han kan spela på andra kontinenter och det kommer att göra honom till en förhoppningsvis bättre spelare i framtiden. Bernard besitter ett spel som passar bra på dom snabbare underlagen, flaka och aggressiva slag vilket får motståndarna att gräva upp bollen med mycket top spin för att Tomic sedan ska kunna avgöra. Tomic har en bra serve också, han tappade endast 8 bollar i sin första serve och 4 bollar i sin andra serve emot Coric vilket är stabilt samtidigt som han visade upp bra returer där han vann 41% av bollarna.

David Ferrer ifrån Spanien är en spelare som egentligen ingen vill möta, han är en duracell kanin tills matchen är slut och kämpar som om att varje boll är en matchboll emot honom. Ferrer är däremot ingen spelare som ofta vinner enkelt på hardcourt, han tappar väldigt ofta set vilket han också gjorde emot Dodig i förra matchen där han vann i ett avgörande tiebreak. Ferrer är ingen spelare som spelar för att slå vinnare utan försöker bolla ut spelarna så gott som det går och det tror jag kommer passa Tomic relativt bra att han får stå och spela sitt spel samtidigt som Ferrer får springa runt banan.

Jag anser att Tomic ska ha en chans på att ta hela matchen och då är 1.76 på att han tar minst ett set väldigt fint i mina ögon trots att det har rasat en del.

Lycka till!

/Lidde