Det blir ett snabbt speltips då jag hittade ett odds som jag verkligen inte kan neka, två bra servare som ställs emot varandra i en 5 sets match, luktar tiebreak lång väg.

  • Matchen : Tomic – Brown
  • Liga : US Open
  • Speltips : Blir det tiebreak i matchen – JA
  • Odds : 1.80 @ Betfair
  • Units : 4/5
  • Spelstopp : 22.00

Bernard Tomic ifrån Australien slog igenom i Wimbledon för något år sedan då han slog ut Robin Söderling och lyckades ta sig från kval till en semifinal som han dessvärre förlorade emot Novak Djokovic. Tomic har en bra första serve som han får mycket gratis poäng på och på det så har han ett väldigt underligt grundspel, troligast tourens underligaste forehand tillsammans med Gulbis. Men hans grundspel är effektivt, det är flakt och det passar bra på gräset och på hardcourt. Tomic har börjat visa att han vill spela tennis igen och efter turnerings vinsten i Bogota så såg man på han att det var mycket press på sina axlar som släppte och nu så är han i huvud turneringen i US Open och allting kan hända.

Dustin Brown ifrån Tyskland är en spelare som spelar lite vinna eller försvinna, han går nästan alltid för slagen och det är antingen ett vinnarslag eller ett misstag från hans sida. Brown besitter en enorm första serve som är svår att göra någonting åt, får motståndaren över den så flyger Brown oftast fram på nät och försöker avgöra med sitt nätspel som han blivit riktigt bra på senaste.

Varken Brown eller Tomic är spelare som har bra returer, dom förlitar sig mycket på sin serve och det gör att detta spelet känns riktigt bra över fem set.

Lycka till!

Följ mig på Twitter @Liddess för att jobba in spelen!