Gräs specialisten Bernard Tomic går in för att möta Tomas Berdych vilket är en enormt svår match men Tomic har imponerat på sistone och lär vara en väldigt svår motståndare för dagen.

  • Matchen : Tomic – Berdych
  • Liga : ATP Wimbledon
  • Speltips : Tomic +5.0 games i matchen
  • Odds : 1.80 @ Betsson
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 16.30

Bernard Tomic ifrån Australien är en spelare som slog igenom när han slog ut Söderling ur Wimbledon 2011 och tog sig hela vägen fram till en semifinal där han åkte ut emot Novak Djokovic med 3-1 i set, även denna Djokovic som vann hela turneringen. Tomic har besuttit en enorm talang men som Gulbis, ett psyke och lite för stort sug efter festandet har satt grus i maskineriet. Han har en riktigt bra första serve som han får mycket gratis på och han spelar ett enormt passande gräs spel, otroligt flakt och aggressivt vilket gör att hans motståndare får i princip hela tiden slå från backen och det passar inte den stora Berdych.

Tomas Berdych ifrån Tjeckien är en stabil spelare, men han brukar inte lyckas i Grand Slams. Han har tagit sig till final här i Wimbledon en gång om jag inte missminner mig men annars är det relativt tidiga utgångar som gäller för honom. Han har en väldigt bra första serve och ett aggressivt och hårt grundspel men trots allt det där så är han inte allt för stabil i sin egna serve och brukar relativt ofta släppa väldigt enkla breaks.

Jag tror att detta kan bli dagens bästa match och att den kan bli otroligt sevärd, jämn match talar för vårat spel och jag tror att Berdych kommer få det riktigt tufft idag.

Lycka till!

/Lidde