Berdych och Tsonga förlorade sina första gruppspelsmatcher. Här möts dom i en direkt avgörande där förloraren inte längre har någon chans att gå till semi. Ovis match som lär bli jämn och vi jobbar in överspelet.

  • Match: Tomas Berdych - Jo-Wilfried Tsonga
  • Spel: Över 22,5 game
  • Odds: 1,63 Pinnacle
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 21:00

Berdych förlorade efter att ha tagit första set mot Murray vilket inte är mycket att säga om. Med sin fina serve räddade han många breakbollar dock tyckte jag han blev lite passiv emellanåt men kanske är tufft att säga när man möter Murray. Berdych leder med 4-1 i matcher och är svårslagen.  Idag tror jag att han kan få det tufft. Tsonga är en väldigt bra inomhusspelare och föll ju verkligen på målsnöret i Stockholm där han borde ha vunnit men där Tomas stod för en otrolig vändning.

Fransosen såg riktigt bra ut mot Djoko och blev ju bestulen på första set. Han krigade bra och drog ner tempot vilket Djoko fick problem med. Att Tsonga inte tar vara på sina breakbollar förstör ju såklart hans chanser i matchen. Förra året tog sig Jo-Wilfred till final där det tog stopp mot ingen mindre än Federer. På vägen dit passade han även på att ta sin enda seger mot Berdych hitintills. Det skulle inte förvåna mig om det kom en till idag men då måste han spela på topp.

4-1 i matcher och det har varit väldigt jämt i alla. 3 matcher har gått till 3 set och de andra två har slutat på 21-22 game. Idag är Berdych favorit hos spelbolagen. Tveksamt tycker jag som mycket väl kan se Tsonga som segrare här. Jag väljer att hoppa matchspel och väljer istället att ta överspelet då jag tror att vi kan få se en fin rysare ikväll. Ingen kommer vika sig ikväll och båda spelarna vill rycka sista halmstråt.