Andra matchen denna fredag spelas kl 18.00 och står mellan Tjeckien och KroatienTjeckien som kommer från en sur förlust i slutminuterna mot Spanien, kräver revansch mot ett Kroatien som fullständigt dominerade tillställningen mot Turkiet och vann. Det var längesen jag såg ett så taggat och så bra Kroatien som senast och man bara öste på. Av Tjeckien fick vi inte se särskilt mycket förutom att man försvarade sig och av de intrycken jag fått så hittar jag en klar vinnare. Häng med!

  • Match: Tjeckien – Kroatien
  • Spel: Kroatien rak vinst
  • Odds: 1,83 @ bet365
  • Insats: 8/10 Units
  • Spelstopp: 18.00

kroatienTjeckien

Tjeckien fick slita rejält mot Spanien men utan något resultat vilket var surt. Man blev bombarderade, anfall efter anfall, och sett över 90 minuter kunde man inte hålla tätt då Pique lyckades nicka in 1-0 i 87:e minuten. Försvarsspelet var helt okej och med en general i form av Cech i mål så kan man faktiskt nästan få med sig något poäng mot de bättre lagen. Jag hade dock velat se vassare omställningar för att kunna tro att man ska kunna ro på ett Kroatien som var riktigt bra senast, och jag har svårt att tro att man ska kunna plocka något även idag. Man hamnade i en svår grupp vilket var oturligt och jag måste säga avslag!

Över till Kroatien som tillsammans med Sverige är mina favorit landslag, och efter det premiären mot Turkiet så kunde jag inget annat än att le. Man körde över Turkiet på alla möjliga plan och att man bara vann med 1-0 är ett under. Två ribbträffar följt av flertalet chanser kunde lika gärna resulterat i 3-4 mål och jag var mäkta imponerad. Spelarmaterialet är det inget fel på då man har storstjärnor som bär laget i form av Modric, Rakitic och Mandzukic, för att nämna några. Men det är inte spelarna som glänser utan tvärtemot, laget, då man jobbar som ett kollektiv vilket vi också fick se senast. Tjeckien är ett motstånd som liknar Turkiet och jag kan inte se hur man ska missa detta. Idag säkrar man en slutspelsplats!

Kroatien har visat mer än Tjeckien och med det spelet man visade upp senast, så måste jag tro på att man slår ett motstånd som Tjeckien idag. Oddsfördelningen är till min/vår fördel och jag plockar Kroatien att vinna till en insats på strax under max!