EM-kvalet drar igång för dessa lagen och nu börjar allvaret igen. Tjeckien har en tuff nöt att knäcka i VM-bronsmedaljörerna Holland. Jag har hittat ett spel till nästan två gånger pengarna som måste testas!

Tjeckien – Holland
Spel: 2
Odds: 1.95 @ Ladbrokes
Insats: 4/10
Spelstopp: 20.45

Tjeckien är i mina ögon ett riktigt svagt landslag och man är normalt flera klasser sämre än dagens motståndare Holland. Man har inte vunnit någon match på nästan ett år då lagets senaste seger kom i November 2013 då man besegrade Kanada på hemmaplan. Efter det har man gått utan seger mot lag som Norge, Finland, Österrike och USA. Man mötte USA senast på sin hemmaplan i en träningsmatch och förlorade med 0-1. Man är normalt inget starkt hemmalag och 4 förluster på lagets 7 senaste hemmamatcher vittnar om det. Nu möter man ett ruskigt starkt landslag och så länge man inte visar någon förbättring i sitt spel så känns Holland till två gånger pengarna klart spelvärt!

Holland spelade VM i somras och stod för ett grymt mästerskap där man till slut blev bronsmedaljörer. Man hade en riktigt tight defensiv som kryddades av en fantastisk kontringsfotboll, frågan är bara om man kan fortsätta spela bra fotboll under nye förbundskaptenen Gus Huddink? Han har fått en match tillsammans med laget och där gick han tillbaka till klassiska 4-3-3 igen och det blev platt fall för laget som förlorade mot Italien med 2-0 efter att båda målen gjorts under matchens första 10 minuter. Lägg därtill att mittbacken Martins Indi drog på sig rött kort i samma veva. Den matchen är bara att glömma men räkna med att laget har fått en rejäl utskällning efter den inledningen av matchen. Jag tror Holland kommer vara rejält taggade här och Hiddink lär knappast tillåta poängtapp när det gäller tävlingsmatch här! Holland har vunnit 12 av sina 18 senaste matcher utanför Holland och under VM-kvalet vann man 4 av sina 5 bortamatcher och hade fina 14-3 i målskillnad på dessa matcher så nog är man starka på bortaplan! Man har ett par tunga namn på frånvarolistan då Vlaar, Huntelaar, van der Vaart och Clasie saknas samtidigt som Robben är tveksam till spel. Man bör trots dessa avbräck kunna vinna mot ett svagt Tjeckien.

Kort summering: 
Tjeckien är inget extra i mina ögon och här kommer de säkerligen få föra matchen mot ett Holland som kommer försöka ställa om snabbt. Jag tror man kommer få svårt att bryta ned Holland, ska vi säga 0-1? Att vi får nästan två gånger pengarna för den här tvåan känns riktigt bra och klart spelvärt i mina ögon!