Davis Cup i Serbien står på tur för Sverige och man kan inte säga något annat än att detta är en totalt omöjlig uppgift. Tar dom ett set sammanlagt i alla matcher så är den en bragd. Jag har ett maxspel i denna matchen då det är ett riktigt bra odds till en väldigt konstig lina.

  • Speltips – Tipsarevic -8.5 games
  • Liga – Davis Cup
  • Odds – 1.80 @ bet365
  • Units – 10/10
  • Spelstopp – 14.00

Sverige står inför en omöjlig uppgift, dom ställs nog emot det bästa tennis landet på värsta tänkbara ställe. På bortaplan i Serbien.

Prpic, den okända svensken för många. Ja han är okänd, han är rankad 1426 i världen och det är riktigt uruselt, brutalt dåligt att Sverige inte kan ställa upp med någon bättre men dom kan inte det då Söderling är skadad. Ja Prpic då, han har en otroligt dålig serve, han gör fler misstag än någon annan tänkte jag säga. Han är bara rent ut sagt för dålig. Han lade ner tennis karriären förra året men tog upp den för två veckor sedan för att Sverige skulle ha någon att spela med mot Serbien, en otränad Prpic.

Tipsarevic är rankad 9:a i världen, han har en riktig bra serve. Han har en rapp forehand som han kör många vinnare på men det behövs inte idag. Han har nog det bästa raka backhandslaget i världen då han slår det efter linjen.

Såhär är det, allt hänger på Tipsarevic, om har sin sämsta dag i karriären så släpper han knappt det här handikappet. Jag skulle spela det här handikappet om det hade varit två set i Davis Cup men nu är det tre och vi bjuds på årets bästa odds och handikapp. Han kommer att ge allt då han är på hemmaplan inför galna serber, han kommer showa och krossa Prpic.

Lycka till!

/Lidde