Australian Opens andra dag är vi inne på. Första dagen bjöd på mäktiga upphämtningar och tuffa matcher, tror den här dagen kommer vara simplare för dom ”duktiga” spelarna och vi hittar några bra spel. I den här matchen hittar jag ett bra värdespel som jag måste spela. Tipsarevic går in som en liten joker i den här turneringen. Kika in!

  • Speltips – Tipsarevic att vinna med 3-0 i set.
  • Liga – Australian Open
  • Odds – 1.85
  • Units – 6/10
  • Spelstopp – 03.00

Det är ”serbisk” afton ikväll då dom två stora serbiska namnen går in. Tipsarevic som kommer vara en liten outsider i den här turneringen.

Tipsarevic som utvecklades till en riktig toppspelare förra året. Han har blivit en av dom stora stjärnorna som ”aldrig” förlorar mot sämre spelare. Han har en riktigt bra serve men det största vapnet han har är hans raka backhand där han slår väldigt många vinnare per match och tvingar motståndaren till forced errors.

Tursunov den gamle ryssen. Han är en spelare som är en helt okej spelare ändå, men han håller inte på den här nivån, inte mot Janko. Han gör för mycket misstag i matcherna för att bli en top 30 spelare. Han har en okej serve men hans spel i motståndarens serve game är alldeles för dåligt. Dom möttes förra året i Moskva, då spelade Tipsarevic dåligt och han vann med 6-4,6-2.

Tipsarevic vinner för att han ”aldrig” förlorar mot sämre spelare, han har utvecklats till en mycket mycket bra spelare sen är han i bra form då han kom till final i Chennai förra veckan.

Lycka till!

/Lidde