Hemmahoppet Hewitt ställs emot en riktigt tuff motståndare i första omgången.

  • Matchen – Tipsarevic v Hewitt
  • Speltips – Tipsarevic att vinna matchen
  • Odds – 1.65 @ Pinnacle Sports
  • Units – 4/5
  • Spelstopp – 09.00

Janko Tipsarevic ifrån Serbien är en spelare som har utvecklats enormt dom senaste två åren. Han har blivit en riktigt bra spelare som tillhör världstoppen och lär göra det ett tag till. Han har väldigt fina grundslag dock är hans raka backhand den bästa av dom alla, där sätter han en enorm press på spelaren på andra sidan och kommer direkt till övertag. Han har en bra första serve också som kan ta han ur knipor och ge han enkla poäng.

Lleyton Hewitt ifrån Australien spelar idag på hemmaplan och det kommer vara fullsmockat på arenan. Jag kan dock inte säga samma sak om Hewitt om att han tillhör världstoppen, han har gjort det men gör det inte längre. Han är en spelare som aldrig ger sig, speciellt på hemmaplan. Han spelar rätt flackt och med rätt bra vinklar på slagen, han slår inte hårt men han slår med precision. Han är dock söligare, slår lösare och fler misstag än han gjorde när han var som bäst.

Varför vi får såhär högt odds på Tipsarevic? Det måste vara för att han spelar på hemmaplan och för att Hewitt slog t ex Raonic som har haft den sämsta säsongsinledningen man nog kan ha.

Jag anser att vi har fått ett monsterodds på Tipsarevic.

Lycka till!

 

/Lidde

 

-Twitter-

@spelaspelse

@gurujebba