Janko Tipsarevic är i en total formsvacka och han kan verkligen inte vinna matcher nu. Granollers spelar på hemmaplan i sin favorit turnering och han kommer inte att vika ner sig.

  • Matchen : Janko Tipsarevic v Marcel Granollers-Pujol
  • Liga : ATP Valencia
  • Speltips : Granollers -3.0 games i matchen
  • Odds : 1.92 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 15.00

Janko Tipsarevic ifrån Serbien har inte haft ett bra år, han tog till och med en time out ifrån tennisen några veckor för att han spelade så dåligt men han spelar nu och han spelar än lika dåligt. Janko har på dom 11 senaste seten hela 2-9 i set och det har inte varit emot super mostånd precis, Khachanov, Granollers och Bautista Agut är några av spelarna. Janko har varit otroligt osäker i sitt spel, mycket misstag och har svårt att hålla uppe sitt aggressiva spel i en hel match och nu när han kommer till Valencia och ska spela på en otroligt sölig inomhus arena så kommer han få det tuffare att hålla bollen i spel mot en otroligt bollsäker spelare.

Idag så kommer Granollers att vara laddad till tusen på hemmaplan.

Marcel Granollers-Pujol ifrån Spanien har haft ett ok år för att vara han. Han är ingen topp spelare i singel men han har sina ögonblick och Valencia brukar vara just dessa ögonblicken, han har på dom 3 senaste åren här vunnit turneringen, varit i final och åkt ut i kvartsfinal. Det söliga underlaget passar honom utmärkt då han får nöta ut sin motspelare och sedan gå fram på nät och sätta press på motståndaren på det viset och med sina dubbel kvalitér så kommer han att vara farlig idag. Han vann senast emot Tipsarevic för två veckor sedan i Shanghai i två raka set med breaks och nu spelar han i sin favorit turnering på hemmaplan.

Jag anser att Granollers möjligheter att vinna relativt enkelt emot Tipsarevic är rätt höga och jag tror att -3 kommer att gå in med något game till våran marginal.

Lycka till!

/Lidde