Tourens hetaste spelare tar en till titel?

Speltips: Tipsarevic att vinna

Odds: 1.63 @ Pinnacle

Units: 6/10

Spelstopp: 14.00

Final i ryska ATP turneringen i Sankt Petersburg och det är ”favoriterna” som är i final hära, Tipsarevic som är tourens hetaste spelare just nu mot Cilic som har snubblat sig till final känns det som. Tipsarevic fortsätter jag att reka då han har gett mig fina pengar på sistone, han spelar i trans just nu, allt går hans väg! Han krossar allt motstånd som står i vägen, t ex Bogomolov i semi finalen, 6-2,6-1 och Bogo är i riktigt bra form för tillfället. Tipsarevic’s serve har fungerat som vanligt dom senaste veckorna, bra! Hans grundspel som jag hyllade i senaste reken har också varit riktigt riktigt bra och jag tror att hans fina grundslag kommer passa utomordentligt mot Cilic som är en stor kroat som inte vill ligga på defensiven, utan han är den som vill styra och ställa men det är svårt med den formen han är i just nu.

Han har inte övertygat på mig än i turneringen och skulle förvåna mig om han skulle göra det idag! Cilic har en bra första serve men andra serven brukar innebära problem, han har ganska bra grundslag men gör alldeles för ofta unforced errors vilket gör att han aldrig kommer bli en världsspelare.

Varför jag inte går in med mer units på detta spel är för att det är final och dom brukar vara svåra att spela på men detta spel känns riktigt bra!

/Lidde