Ett snabbt och absolut spelvärt spel i träningsmatchen mellan elitserielaget Timrå och allsvenska LekSand. Timrå har inte den bästa elitserietruppen och Leksand har kanske en av de bättre i allsvenskan, men har ändå hittat ett intressant spel här.

  • Match: Timrå – Leksand
  • Speltips: Timrå
  • Odds: 1.80 @ Betsson
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 16.00

Blir en kort rek då jag sitter på en iPhone och inte är det lättaste att skriva, måste dela med mig ett spel. Timkommmer till spel med nästintill fullt lag pch möter allsvenska Leksand som har hemmapremiär på onsdag och väljer därför att vila de bästa spelarna. Såhär säger Leksands tränare om matchen på deras hemsida:

”- Vi åker upp till Timrå och har en hel del spelare borta. Det är till stora delar ett nytt lag som kommer till spel. Vi åker upp och ska göra en bra match och koncentrera oss på vissa delar i spelet. Vi har som sagt inte hunnit träna ihop det här laget så mycket men det är ett bra tillfälle för oss att fokusera på vissa delar i spelet

Du säger ett nytt lag, vilka är det som inte är med?
– Vi vilar Prestberg, Ryno, Bergenström, Gabriel Karlsson, Timander, Moe, Edblom. Vi plockar upp en del juniorer. Martin Grönberg, Emil Forslund och David Suvanto är med upp och det är ett bra tillfälle för oss att få se hur de för sig i a-lagssammanhang.”

Det är ingen bra inställning de har till den här matchen och  fokuset ligger nog på onsdagens match mot Karlskrona. Jag spelar Timrå rak till 1.80 hos Betsson.Y

Lycka till!