Full pott igår och denna vecka har varit riktigt givande, perfekt till nyårsfesten. Men året är inte slut än och några slantar till ska vi väl kunna krama ur 2010. Timrås problem fortsätter och frågan är om man orkar stå emot ett defensivt hungrigt Frölunda. Häng med.

Timrå IK – Frölunda Indians
Mitt tips: 2
Insats: 5/10
Odds: 2.59 Pinnacle
Spelstopp: 2010-12-30 19:00

Som tidigare nämnts så fortsätter problemen för Timrå och det utnyttjade vi senast då man mötte Färjestad och förlorade klart med 4-0. Laget har nu fem raka förluster och det återstår bara fyra poäng ner till sista platsen. 5-3-10 hemma nu denna säsong.

Frölunda har sett riktigt fina ut i defensiven senaste tiden och senast vann man med 3-2 hemma mot Brynäs. 4-0-1 på dom fem senaste och borta har man 7-3-10. Man behöver fortsatt mer poäng för att vara säkra på att hålla sig inom räckvidden för en slutspelsplats och visst har det sett stabilt ut senaste tiden.

Timrås skadelista är oförändrad och Anton Lander spelar JVM, saknas gör också Mikko Jokela, Magnus Åkerlund, Fredrik Hynning, Antti Halonen, Anton Axelsson och Sebastian Erixon. Det ser med andra ord inte alls bra ut.

I Frölunda är Joel Lundqvist tillbaka vilket betyder mycket, Andreas Karlsson och Christian Bäckman saknades senast precis som Carl och Johan Klingberg samt Johan Sundström som spelar JVM.

Timrås hemmaspel är det sämsta i Elitserien, skadelistan är fruktansvärt tung för laget och formen är långt borta och det ska mycket till för att man ska lyckas ta poäng här. Frölunda lyser av självförtroende och det mesta stämmer i defensiven för laget. Motivationen och formen finns där och man uppträder stabilt. Allt annat än full pott för Frölunda ikväll vore mycket konstigt, när dessutom Pinnacle har gjort Timrå till favoriter och erbjuder hela 2.59 på Frölunda är det bara för bra för att inte testa, jag hade nog tänkt mig ett odds runt 2.35-2.40 som dom flesta bolag ligger på.

Lycka till.