Serieledande Sandviken gästar i afton nykomlingen Tillberga för spel i ABB Arena i Västerås. Jag tycker mig ha hittat ett bra spel, som helt enkelt inte går att lämna orört! Häng med.

Match: Tillberga – Sandviken
Tips: 2:a (-4) – Insatsen tillbaka vid vinst med exakt 4 mål
Odds: 1,90 @ Betsafe
Insats: 6/10 units
Spelstopp: 2011-02-04 19:00

Motivering:

Sandviken gör allt rätt just nu, känns det som. Sist slog man Edsbyn hemma med 9-4, efter att ha haft ledningen med 6-0 i halvtid. Rapporterna från den matchen säger att Sandviken gjorde sin bästa match under hela säsongen, där framför allt första halvlek var magisk då man inte släppte till en enda chans till Edsbyn, samtidigt som man kunde ha haft 8-9 bollar. Idag gästar man nykomlingen Tillberga, och bortaplan blir fördel här. ABB Arena är en inomhushall, och som många vet älskar Sandviken spel i de perfekta spelförhållanden som spel inomhus erbjuder. Landslagsspelare av världsklass i Edlund, Mossberg, Svechnikov, Berlin, Aarni m.fl. Bred trupp som alltid är giftiga framåt. Anfall är dessutom bästa försvar, har man bollen mycket inom laget så begränsas chanserna drastiskt för motståndarna att göra mål.

Tillberga har årets tuffaste hemmamatch framför sig, det är ett som är säkert. Spelarna som normalt sett brukar hänga ett par baljor (Östling, Kruse, Hammarbäck) kommer inte få de bollar man i vanliga fall får, och max 2-3 mål från dem är troligt. Dessutom kom VM-uppehållet som sämst för dem, då de hade en bra formkurva innan dess. I nypremiären i onsdags blev det förlust hemma mot Kungälv med 4-6, inte godkänt! Trots att man spelar ganska tajt så tycker jag att det är kraftigt underläge här, och deras enda hopp är att Bergwall gör en magisk match.

Jag kan verkligen inte se hur Sandviken ska vinna med max 3 mål i och med det som skrivits ovan. Allt talar för Sandviken här, och med insatsen tillbaka vid vinst med exakt 4 mål så känns det här som ett riktigt, riktigt bra spel!

God spellycka,
/Blixt