Det närmar sig slutet av säsongen och endast fyra matcher kvar i Champions League, två semifinaler samt en brons och final match. Den andra semifinalen står mellan Kiel och Vezprem och jag förväntar mig en spännande match. Vezprem har imponerat med sitt enorma försvarsspel som kanske till och med är bäst i världen medan Kiel slog ut Barcelona och visade att man har en god högsta nivå. Hur kommer detta sluta? Jag har svaret och tar ställning. Häng med!

  • Match: THW Kiel – Vezprem
  • Spel: Veszprem rak vinst
  • Odds: 1,76 @ bet365
  • Insats: 7/10 Units
  • Spelstopp: 18.00

Vezprem hade det svårare än vad jag hade förväntat i kvarten när man slog ut Vardar efter ett bra bortaspel och final four platsen var därmed säkrad. På hemmaplan var det dock inte lika bra, men jag tror man ändå hade god koll i och med en borta seger på tre bollar. Ens styrka ligger i försvarsspelet och man spelar ett aggressivt och rörligt 6-0 spel som ställer till det för många lag, det visade man bland annat när man slog Paris tidigare i turneringen. Kiel är ett motstånd som jag tror passar utmärkt då det tenderar att bli ensidigt framåt och därmed har man fördelen. Man är vana att vara i sådana här situationer och i mina ögon står man i final mot Paris. Spik!

Kiel trodde jag inte alls på när man slog ut Barcelona och jag var faktiskt lite chockad. Man har inte haft en dunder säsong men att ta sig till final four är alltid något! Duvnjak är ens stora stjärna och når han sin högsta nivå är man farliga. Idag ställs man dock mot ett, enligt mig, bättre kollektiv både framåt och bakåt och det lär bli svårt. Spelbolagen är rätt ute när man rankar Kiel som det laget med sämre chanser och jag går emot!

Likt min rek om den andra semifinalen så tror jag på favorit seger även här. Vezprem har ett starkt kollektiv och har visat att man har i en final att göra. Kiel är räcker inte till och jag lirar Vezprem till en insats på strax över medel!